Ez tényleg egy csoda! Bámulatos fotók újszülött babákról

Születés baba fotósorozat terhesség babavállalás újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A születésük után mindössze néhány órával készültek az alábbi tüneményes fotók a kisbabákról. Elolvadtunk, annyira édesek és szépek!

Összegömbölyödő, lehunyt szemű, magzatmázas csöppségek – ilyen gyönyörűséges babákat kapott lencsevégre Marry Fermont fotós, aki néhány éve kezdett el újszülött fotózással foglalkozni.

Forrás: Fermont Fotografie

Olyan, mintha az édesen alvó picik azt hinnék, még mindig édesanyjuk pocakjában vannak.

Forrás: Fermont Fotografie

További csodás felvételeket a fotós honlapján, a Fermont Fotografie oldalán nézegetsz IDEkattintva! Vigyázz, benne van a pakliban, hogy kedvet kapsz a babavállaláshoz! :)

Hogy kerül a baba a pocakba? Lufival!

Jópofa timelapse videó készült egy nő terhességének 9 hónapjáról - kattints IDEés nézd meg!

Ilyen egy igazi kis díva! Először mutatta meg kislányát Christina Aguilerahttp://www.life.hu/csalad/20150119-christina-aguilera-eloszor-mutatta-meg-kislanyat-summert-raint.htmlEddig óvta a nyilvánosságtól az énekesnő kislányát, Summert Raint. Nézd meg, milyen stílusos pelenkában mászkál a csöppség!Család--Alec Baldwin neje egy szál fehérneműben mutatta meg gömbölyödő pocakjáthttp://www.life.hu/csalad/20150119-hilaria-baldwin-egy-szal-fehernemuben-mutatta-meg-egyre-nagyobb-terhespocakjat.htmlHilaria Baldwin Instagramon tudatta a nagyvilággal, hogyan fest melltartóban, bugyiban és szépen gömbölyödő pocakjával.CsaládOrigoNézd meg Katalin hercegnő egyre kerekebb pocakját!http://www.life.hu/csalad/20150116-katalin-hercegno-megmutatta-egyre-kerekedo-terhespocakjat-egy-londoni-iskola-jotekonysagi-esemenyen.htmlMegvolt az idei év első hivatalos programja a hercegnőnek, aki egy londoni iskola jótékonysági eseményén mutatta meg cuki terhespocakját.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.