Felismered, melyik sztár mutatta meg cuki gyerekkori képét?

Forrás: Facebook/ Justin Timberlake -
fotó kisfiú gyerekkor Justin Timberlake retró énekes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anyukája születésnapja alkalmából mutatta meg Justin Timberlake, milyen cuki kissrác volt.

Szerdán posztolta Facebookjára szőke fürtös kisfiú korából származó képét az apuka szerepre készülő Justin Timberlake.

Forrás: Facebook/ Justin Timberlake

Ha a kis Timberlake-Biel baba is olyan aranyos lesz majd, mint Justin, biztosan mindenki elolvad majd tőle is.

A hírességek gyerekkori fotóit mi is imádjuk, és rendszeresen meg is mutatjuk nektek. Gwen Stefani így nézett ki egykor, Beyoncé pedig már a világhír előtt is szívdöglesztő volt. Ezen a fotón pedig a ma már 65 éves Károly herceg feszít, úgy hatvan évvel ezelőtt.
Hivatalos! Babát vár Jessica Biel és Justin Timberlake http://www.life.hu/csalad/20141217-jessica-biel-es-justin-timberlake-elso-gyermekuket-varjak-hivatalosan-is-megerositettek.html A hírt az énekes korábbi bandájának egyik tagja, Joey Fatone erősítette meg egy magazinnak: hamarosan szülői örömök elé néz a sztárpár. Család -- Pucér nőkkel dolgozott Justin Timberlake http://www.life.hu/kult/20130705-justin-timberlake-enekes-pucer-lanyokkal-forgatott-legujabb-videoklipjeben.html Meztelen lányokkal dobta fel legújabb videoklipjét az énekes. Kult Justin Timberlake nem emlékszik a múltjára http://www.life.hu/bulvar/20130401-justin-timberlake-enekes-elvesztette-emlekeit-annyi-tudatmodositot-fogyasztorr-fiatalabb-koraban.html Az amerikai énekes nemrég bevallotta, hogy fiatalabb korában kipróbálta a drogokat, így sok mindenre nem emlékszik azokból az időkből. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.