Kiderült! Kislányt vár Jessica Biel és Justin Timberlake

Forrás: AFP/Christopher Polk -
Ashton Kutcher baba terhesség Mila Kunis Wyatt Isabelle Kutcher kislány Justin Timberlake nem várandósság Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár egyik közeli ismerőse kotyogta ki az örömhírt: a színésznőnek és énekes férjének hamarosan kislánya fog születni.

Egy hónapja erősítették meg a hírt, miszerint tényleg babát vár Jessica Biel és Justin Timberlake - most pedig már a nemét is lehet tudni a csöppségnek. A 32 éves színésznő egyik közeli forrása a Life & Style magazinnak mondta el, miszerint férjével kislányt várnak. Természetesen mindketten nagyon boldogok és izgatottak, egy közeli barátjuk szerint már kész tervük van arra, hogyan rendezik be a csöppség szobáját.

Forrás: AFP/Christopher Polk

Persze a készülődés örömei mellett egy kicsit idegesek is, aggodalmaikat pedig nem más próbálja eloszlatni, mint a nemrég szülővé avanzsálódott Mila Kunis-Ashton Kutcher páros: a hírek szerint Mila maga invitálta át a sztárpárt hozzájuk, hogy egy kicsit együtt lehessenek és játszhassanak a pár hónapos Wyattel.

Akarjuk Jessica Biel tökéletes lábait!http://www.life.hu/ez-zsir/20131119-mozgas-es-sport-igy-lesznek-olyan-formas-combjaid-mint.htmlJessica Biel lábai egyszerűen tökéletesek: izmosak, ugyanakkor karcsúak, mégis nagyon nőiesek. A szép színésznő sportos életet él - naponta órákat sétál kutyusaival és évek óta jógázik. De lássuk, mi kell még a tökéletes virgácsokhoz!Ez Zsír!Valamit üzenni szeretett volna? Babakékbe öltöztette terhespocakját Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20150120-katalin-hercegno-babakekbe-oltoztette-terhespocakjat-egy-megnyiton.htmlEgyelőre mindenki csak találgat, kislány vagy kisfiú lesz-e Vilmos és Katalin második gyermeke. A hatodik hónapban járó hercegnő a napokban kék színű kabátban jelent meg hivatalos eseményein. Vajon a baba nemére szeretett volna utalni?Család--Senki nem érti, miért hízott 20 kilósra a 10 hónapos kisbabahttp://www.life.hu/drlife/20150115-20-kilot-nyom-egy-10-honapos-kolumbiai-kisbaba-az-orvosok-nem-ertik-a-koros-elhizas-okat.htmlJuanita Valentina Hernandez normál súllyal született, túlzott súlygyarapodása miatt ma azonban már közel 20 kilót nyom. Az orvosok egyelőre keresik a lehetséges okokat.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.