Kiderült Vujity Tvrtko nagy titka

TV2 feleség kislány család Vujity Tvrtko együttélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőről régóta pletykálják, hogy egy kislányt vett magához, akit a családjával nevel. Vujity Tvrtko most először beszélt a kis Grétiről.

A TV2 egykori műsorvezetője pontot tett a találgatások végére, és Grétivel közösen a Story magazinban mesélték el, a kislány hogyan került Tvrtko családjához.

Forrás: facebook/Vujity Tvrtko official

„Gréti szülei Debrecenben élnek, ott látta meg őt kosarazni a feleségem, aki azt mondta, jaj, de jó lenne ez a lány a csapatába. Elhívta Grétit hozzánk és aztán itt ragadt. Gyöngyi ötlete volt, hogy Gréti költözzön hozzánk" - fejtette ki Tvrtko.

„Tvrtko nagyon jó fej! Úgy tanít, terel az életben, hogy sosem emeli fel a hangját. Nagyon megszerettem őt és a családját" – mesélte lelkesen Gréti, akit a család teljesen befogadott, Tvrtko fiai is rajonganak a lányért.

Vujity Tvrtko közösségi oldalán így írt Grétiről:

„2014 nyarán írtam Nektek arról, hogy mennyire jó érzés volt egy 14 éves tinilánnyal együtt eltölteni egy kacagós, vidám, önfeledt hetet. Nevettünk, cseresznyéztünk, rengeteg vidám dolgot kipróbáltunk... aztán Gréti itt maradt, velünk él, Gyöngyivel kosarazik, a fiúkkal játszik, ma pedig ötöst kapott arra a házi feladatára, amit közösen írtunk meg. Gréti életünk igazi ajándéka."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.