Ezek a legkínosabb dolgok, amiket a szüleink csinálnak a Facebookon

Facebook szülők kínos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor a szüleid csatlakoznak a Facebookhoz, akkor egy komoly problémával kell szembenézned: az ismerőseid legyenek? Hogy miért megfontolandó ez a döntés az az alábbiakból kiderül.

Milyen lenne a Facebook az 1990-es években? Kattints IDE és kiderül!

Sok szülő arra használja a közösségi oldalát, hogy fiatalnak tüntesse fel magát azzal, hogy ő „halad a korral". Nos, ez sajnos nem mindig és nem mindenkinek sikerül. Íme, néhány ciki példa erre.

Forrás: Thinkstock

1. Fogalmuk sincs róla, hogyan vagy mire használják a Facebookot

És ezzel az őrületbe kergetnek téged. Például az üzenőfalukon kérdezik meg, hogy kell valamit csinálni, vagy hol találnak valamit és nem értik meg, hogy a Facebook nem a Google.

2. Olyan helyre írnak valami kínosat, ahova nem kéne

Például a profilképed alá, hogy: olyan gyönyörű vagy, és már gyerekkorodban is tudták, hogy mennyire szép leszel felnőttként, és majd hajkurászni kell a sok udvarlót. Ne... Miért?

3. Elárasztják a profiljukat kínos képekkel rólad vagy magukról

Ráadásul néha még borzalmas kereteket is raknak rájuk.

4. Idézeteket osztanak meg az élet értelméről

Ezek valaha még lehet, hogy érdekesek is lehettek, de most... És miért kell kiírni?

5. Csupa nagybetűvel írnak ki valamit.

Apa, ez olyan, mintha ordítanál.

A te szüleid cikik a Facebookon?


További vicces esetekről a Buzzfeeden olvashatsz.

Cuki! Így bújik össze Caramel a kislányával http://www.life.hu/csalad/20150123-caramel-enekes-ujra-megmutatta-cuki-kislanyat-szofit.html Sosem unjuk meg! A cuki apa-lánya fotó mindig a szívügyünk marad, ezért is vállaljuk be és újra megmutatjuk nektek, milyen, amikor egy sztárapuka a kislányával szelfizik. Család -- Ilyen vagány kismamát! Annyira táncolt, hogy elfolyt a magzatvize - videó http://www.life.hu/csalad/20150123-egy-kismama-magzatvize-elfolyt-mikozben-parjanak-szexi-tancot-lejtett-egy-felmosoval.html Egy kismama, aki a várandóssága vége felé járt, annyira belejött a táncolásba, hogy közben elfolyt a magzatvize. Az esetet párja rögzítette és felkerült az internetre is. Család Origo Két férfi és három lány - kiakadtak az emberek a meleg apukák fotóin http://www.life.hu/csalad/20150123-meleg-apukak-instagram-fotojan-haborodtak-fel.html Kordale és Kaleb Lewis, valamint három tündéri kislányuk boldog családként átlagos életet élnek. Teljesen hétköznapinak nem mondhatóak mégsem, hiszen nem "szokásos" családmodellt alkotnak, ugyanis a lányoknak két apukája van. Család --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.