Két férfi és három lány - kiakadtak az emberek a meleg apukák fotóin

Forrás: Instagram/ Kordale N Kaleb -
meleg házasság kislány család apa kapcsolat Instagram reklámfilm homoszexuális pár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kordale és Kaleb Lewis, valamint három tündéri kislányuk boldog családként átlagos életet élnek. Teljesen hétköznapinak nem mondhatóak mégsem, hiszen nem "szokásos" családmodellt alkotnak, ugyanis a lányoknak két apukája van. 

Homoszexuális párok gyerekvállalása

Amíg külföldön már többé-kevésbé elfogadott, hogy homoszexuális párok gyereket nevelnek, addig Magyarországon a melegek nem fogadhatnak örökbe. A témáról IDE kattintva tudhatsz meg többet!

A reggeli rutinjukat végzik azon az Instagram-fotón, amely bejárta az internetet, és sok támadás érte azóta a meleg párt. Pedig mindössze annyi volt a céljuk a képpel, hogy megmutassák, ők is egy normális család. Minden reggel fél 6-kor már talpon van a két férfi, hogy megcsinálhassák lányaik haját, hogy csinosan mehessenek iskolába. Hát mi ez, ha nem cuki?

Forrás: Instagram/ Kordale N Kaleb

A Nikon reklámfilmet is készített az aranyos családról, amely nemrég két kiskutyával is bővült. A videót alább megnézheted:

Korábban egyébként a neves ékszermárka is egy meleg párral népszerűsítette gyűrűjét. Erről ITT olvashatsz!

Új alvótársa lett a kutyának és a kisfiúnak – Már hárman szundiznak együtthttp://www.life.hu/csalad/20150113-theo-a-kutya-es-beau-a-kisfiu-uj-alvotarsat-kapott-megszuletett-evvie-a-kicsi-huga.htmlEmlékszel még Beau-ra, a kisfiúra és cuki alvótársára, Theóra? Most bővült a kis csapat! Nézd csak!CsaládOrigoIlyen melegként végigmenni New York utcáinhttp://www.life.hu/news/20141117-ilyen-melegkent-vegigmenni-new-york-utcain.htmlNőként nem egyszerű eljutni bárhova egy nagyvárosban, anélkül, hogy egy-két kedves vagy épp bántó megjegyzéssel illetnének minket a nézelődő férfiak. De mi a helyzet, ha egy meleg férfi sétál kihívó öltözetben New York-ban? Íme.NewsThinkstockHázasodhatnak a melegek Angliában és Walesben ishttp://www.life.hu/bulvar/20130718-torvenyesen-hazasodhatnak-a-melegek-angliaban-es-walesben.htmlA brit királynő is rábólintott a törvényjavaslatra, így már Angliában és Walesben is engedélyezik az azonos nemű párok házasságát.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.