Már biztos: Ördög Nóra kislánya az édesapjára hasonlít jobban

hasonlóság gyerekkori fotó Nánási Pál Nánási Vencel Fem3Café Ördög Nóra Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál a Fem3 Caféban mutatta meg gyermekkori fotóját, ami alapján úgy tűnik, kislánya, Mici inkább rá hasonlít jobban, nem pedig Ördög Nórára. Korábban egyébként Nóri ovis felvételeit is megcsodálhattuk.

A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál gyerekkori fényképeivel érkezett a FEM3 Caféba. Az egyiket összevetette kislánya, Mici fényképével. A fotóművész szerint az arcberendezését és a haját tőle örökölte Mici, ám a szemeit édesanyjától.

Forrás: Facebook/Fem3 Café

Szerintünk még ennél is nagyobb a hasonlóság apa és lánya között: a szemük, a szájuk, de még a nézésük is teljesen egyforma. Reméljük, senki nem sértődik meg, ha azt mondjuk, mi úgy látjuk, hogy körülbelül 20 százalék Ördög Nóra és 80 százalék Pali van Miciben. :)

Korábban egyébként a TV2 műsorvezetője is elővette gyerekkori képeit. Nézd meg, milyen szupercuki kislány volt Nóri IDE kattintva!

Hatalmas bejelentést tett Ördög Nórahttp://www.life.hu/bulvar/20150116-ordog-nora-a-mokkaban-bejelentette-hogy-a-rising-star-szabalya-valtozik-a-fal-75-szazalektol.htmlÖrdög Nóra műsorvezető és Ökrös Gergely, a TV2 Csoport kreatív vezetője jelentette be a Rising Star szabályának változását a péntek reggeli Mokkában.TV + BulvárOrigoMesterségesen gerjesztett konfliktus vagy szakmai féltékenység? Ördög Nóra és Liptai Claudia így vélekedikhttp://www.life.hu/bulvar/20150114-a-tv2-nagyobb-showmusorait-ordog-nora-vezeti-liptai-claudiat-mellozi-a-csatorna.htmlKét dudás egy csárdában? Így emlegetik újabban a TV2 két műsorvezetőjét, Ördög Nórát és Liptai Claudiát. De vajon hogy viszonyul egymáshoz a csatorna két húzóarca? TV + BulvárOrigoFriderikusz helyett Ördög Nóra vezeti Az ének iskoláját - A zsűri is változikhttp://www.life.hu/bulvar/20150112-ordog-nora-lesz-az-enek-iskolaja-musorvezetoje-caramel-pedig-zsuritag-kiraly-viktor-helyett.htmlTöbb csere is lesz a tavasszal induló Az ének iskolájában. Friderikusz Sándor helyett Ördög Nóra vezeti a műsort, a zsűriben pedig Caramel értékeli a gyerekeket Király Viktor helyett.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.