Sean Penn úgy döntött, nevére veszi Charlize Theron örökbefogadott fiát

Forrás: AFP -
adoptálás örökbefogadás Sean Penn eljegyzés Charlize Theron
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, 2014-ben eljegyzete egymást Sean Penn és Charlize Theron. Most pedig egy újabb nagy lépésre szánta el magát a szárpár.

A Hollywoodlife információi szerint az 54 éves színész már el is indította az ügy lepapírozását, hogy nevére vehesse Charlize kisfiát. A hírek szerint ez nem is olyan meglepő lépés, hiszen Theron adoptált fia már jó ideje papázza Pennt. A hároméves Jacksont egyébként a 39 éves Theron 2012-ben fogadta örökbe.

Forrás: AFP

A 2014-es év elején bombaként robbant a hír, miszerint Charlize és Sean barátsága szerelemmé változott. A dél-afrikai színésznő és Madonna exe kész oltár elé állni, méghozzá Charlize szülőhazájában. Sőt, Jackson mellett közös gyerekre is vágynak még. (Pennek egyébként két gyermeke van korábbi kapcsolatából.)

15 év házasság után válik Patrick Dempseyhttp://www.life.hu/intim/20150124-patrick-dempsey-15-utan-elvalik-felesegetol-es-gyermekei-anyjatol-jilliantol.htmlPatrick és Jillian 1999 nyarán házasodtak össze. Azóta három gyerekük született: Tallulah Fyfe 12, az ikrek pedig, Sullivan Patrick és Darby Galen 7 évesek. A pár most mégis külön utakon folytatja.Intim--Világkupa-versenyen is dobogóra állhatott Miklós Edithttp://www.life.hu/news/20150124-miklos-edit-magyar-sielo-st-moritzban-lett-harmadik-igy-vilagkupa-versenyen-is-dobogora-allhatott.htmlÉletében először állhatott dobogóra Világkupa-versenyen Miklós Edit. A magyar síelő a St. Moritzban rendezett lesiklóversenyen lett harmadik. Gratulálunk!News--Esetlenül bámulta egy operaénekesnő dekoltázsát Károly herceghttp://www.life.hu/news/20150124-karoly-herceg-taryn-fiebig-operaenekesno-kebleit-bamulta-a-buckingham-palotaban.htmlMíg András herceg még mindig a szexbotrányt tagadja, a brit királyi család nem ússza meg a további kínos pillanatokat sem.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.