Itt az első fotó Scarlett Johansson tündéri kislányáról

Forrás: NORTHFOTO -
színésznő baba első fotó Scarlett Johansson szülés kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beverly Hills utcáin kapták lencsevégre Scarlett Johanssont, aki most kivételesen nemcsak az edzőcuccát cipelte a kezében, hanem kislányát, Rose-t is.

A kislány 2014 szeptemberében született. Édesapja az egykori francia újságíró, Romain Dauirac aki még 2013 szeptemberében jegyezte el a szőke szépséget. Azóta titkoban össze is házasodtak.

Forrás: NORTHFOTO

A színésznő egyébként egy hónappal a szülés után bombaformában volt. Mit is mondhatnánk, neki ez a dolga. Ha nem is ilyen tempóban, de te is újra topformában lehetsz a szülés után. Ehhez mutattunk már néhány gyakorlatot, ebben a cikkben pedig kiemelten foglalkoztunk a lapos hassal is.

Bébibumm 2015

A legtöbb híres nő általában nem szívesen szakítja meg a karrierjét, még egy terhesség miatt sem. Egy feltűnő has igazán sok fejfájást okozhat a celebnőknek, ha filmszerepet kapnak, turnéra indulnak, vagy meg kell jelenniük valahol. Ettől függetlenül jó látni, mikor az elfoglalt hírességek időt szakítanak arra, hogy boldog családot alapítsanak. Íme, néhány színész, tévésztár és zenész, akinek idén születik meg a gyereke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.