Hamburgernek álcázva próbálta felvinni teknősét a repülőre

Forrás: Thinkstock -
repülő hamburger utazás teknős háziállat álca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Unalmas dolog egyedül utazni. Így gondolta az a férfi is, aki megpróbálta hamburgernek álcázott teknősét felcsempészni a repülőre. 

A Guangzhou Baiyun reptéren egy turista a hamburgere húsát cserélte ki páncélos barátjára, majd betette a táskájába. Sajnos a biztonsági kapunál észrevették, hogy végtagjai vannak a szendvicsnek, ráadásul nem véletlenül gyanakodtak a férfire, Li-re, ugyanis sokszor elmondta a táskaellenőrzésnél, hogy nincs teknős nála, csak egy hamburger, semmi érdekeset nem fognak nála találni.

Ez csak egy illusztráció Forrás: Thinkstock

Végül nem jutott fel a gépre az állat, a férfi egyik barátja vigyázott rá, míg ő nyaralt...

Milyen hosszú lesz a tél? Megjósolták a budapesti állatkert medvéihttp://www.life.hu/news/20150202-medveles-a-budapesti-allatkertben-hosszu-lesz-a-tel.htmlHosszú telet jósoltak az állatkerti barnamedvék a hétfő délelőtti medveárnyék-észlelésen a Fővárosi Állat- és Növénykertben.News--Egy képen a legjobb színésznők: összeálltak az Oscar-jelöltekhttp://www.life.hu/news/20150203-reese-witherspoon-marion-cotillard-julianne-moore-rosamund-pike-es-felicity-jones-oscar-dijra.htmlA hétfő este az arany szobrocska jelöltjeiről szólt Beverly Hillsben: íme, a legjobb színésznők egy fotón!NewsOrigoSzállj fel a legrázósabb Disney-hullámvasutakrahttp://www.life.hu/news/20150202-a-legjobb-hullamvasutak-a-disney-parkokban.htmlEgy Disney-parkba legalább egyszer az életben el kell jutni, legalábbis azok szerint, akik már jártak ott. Most megmutatjuk a Disney-parkok legjobb és legijesztőbb hullámvasutait. Garantáltan kedvet kapsz a száguldáshoz.NewsThinkstockElindult a verseny Az európai év fája címért - Szurkolj a tatai platánfának!http://www.life.hu/news/20150202-elindult-a-verseny-az-europai-ev-faja-cimert-versenyben-a-tatai-platanfa.htmlA döntős lombosokra, amelyek versenyben vannak, az interneten lehet szavazni február 28-ig, a magyar platán reménykedve várja a szavazatod!News--Nem kell állatorvoshoz menned, hogy megtudd, házi kedvenced regisztrálva van-ehttp://www.life.hu/news/20150202-ellenorizheto-a-petvetdata-oldalon-hogy-van-e-chipje-a-kutyanak.htmlUgye te is tudod, hogy kötelező chipeltetni a négy hónaposnál idősebb kedvencedet, és persze az évente kötelező oltások sem elmulaszthatóak. Most lecsekkolhatod, az állatorvos mindent helyesen adminisztrált-e. NewsThinkstockMissy Elliott ellopta a show-t Katy Perry elől – Pillants be a Super Bowl show-jába!http://www.life.hu/news/20150202-a-super-bowl-showjan-fellepett-katy-perry-missy-elliott-lenny-kravitz-a-nezoteren-ott-ult-britney.htmlAz amerikaifutball-bajnokságnál csak a mérkőzést megelőző és a félidei show-műsort követik többen nyomon. Mutatjuk, mely világsztárjaink voltak felelősek a hangulatért a színpadon, és kik élvezték a nézőtér soraiból a Super Bowlt.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.