Vilmos fürdőnaciban, Pippa bikiniben - Így nyaralnak Katalin hercegnőék

Forrás: AFP/Eric Feferberg -
Pippa Middleton luxus strand Katalin hercegnő királyi család Vilmos herceg fürdőnadrág bikini nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy-Britannia leghíresebb fenekének tulajdonosát gyönyörű zöld bikiniben szúrták ki vasárnap Mustique szigetén. Katalin hercegnő és családja élvezi a luxusnyaralást - erről szivárgott ki néhány fotó.

Mustique szigeten ünnepelte Katalin, Pippa, Vilmos és a kis György Carole Middleton 60. születésnapját. Egy ilyen gyönyörű karibi helyen mi másban van kedve flangálni mindenkinek, mint fürdőruhában? Természetesen a hercegnő húga és férje is így tett. A lesifotókat ITT megnézheted.

Forrás: AFP/Miguel Medina

A hat hónapos terhes Katalinról és György hercegről sétájuk alatt készült néhány cuki kép, míg a család többi tagja bikiniben, vagy éppen neonzöld fürdőnaciban pózolt.

A képekért egyébként még bajba kerülhet a lesifotós...

Katalin szülei rendszeresen lazítanak a világ egyik legexkluzívabb szigetén, Mustique üdülőparadicsomában. Általában egy olyan ötszobás bungalót bérelnek, amelynek ára hetente hat és félmillió forint.
Tökéletes sminkek, néha-néha egy baki - górcső alatt Katalin hercegnő sminkjei http://www.life.hu/trend/20150202-katalin-hercegno-sminktrukkjei-mi-az-amit-maskepp-kene-csinalni-larion-oscar-tippjei.html Katalin nemcsak a ruhaválasztás terén tudatos, de a sminkelésben is otthon van. Az esküvője előtt is sminkmester tanította meg arra, hogyan hangsúlyozza, amit kell, így a nagy napra állítólag nem is fogadott szakembert. Larion Oscar sminkmestert kérdeztük, mi az, amit érdemes ellesnünk Katalintól, és mi az, amit ő esetleg másképp csinálna. Trend -- Nézd meg Katalin hercegnő egyre kerekebb pocakját! http://www.life.hu/csalad/20150116-katalin-hercegno-megmutatta-egyre-kerekedo-terhespocakjat-egy-londoni-iskola-jotekonysagi-esemenyen.html Megvolt az idei év első hivatalos programja a hercegnőnek, aki egy londoni iskola jótékonysági eseményén mutatta meg cuki terhespocakját. Család -- Ezek a legrosszabb képek Katalin hercegnőről http://www.life.hu/news/20150128-katalin-hercegno-legrosszabb-kepeit-gyujtottuk-ossze.html Mint mindenkiről, még a stíluskirálynő Katalinról is készülnek olyan képek, amelyeket a királyi család nem szívesen tenne ki a palota falára. Összegyűjtöttük a hercegnő legborzasztóbb felvételeit. News AFP Mi történt Katalin hercegnővel? Felismerhetetlen lett egy magazin címlapján http://www.life.hu/trend/20150126-katalin-hercegno-felismerhetetlen-a-woman-s-day-magazin-cimlapjan.html Rá sem ismerni Katalin hercegnőre a Woman's Day ausztrál női magazin borítóján. Mi történt vele? Trend -- Valamit üzenni szeretett volna? Babakékbe öltöztette terhespocakját Katalin hercegnő http://www.life.hu/csalad/20150120-katalin-hercegno-babakekbe-oltoztette-terhespocakjat-egy-megnyiton.html Egyelőre mindenki csak találgat, kislány vagy kisfiú lesz-e Vilmos és Katalin második gyermeke. A hatodik hónapban járó hercegnő a napokban kék színű kabátban jelent meg hivatalos eseményein. Vajon a baba nemére szeretett volna utalni? Család -- Újra bevetésen Katalin: ez lesz a várandós hercegnő első idei programja http://www.life.hu/news/20150107-katalin-hercegno-elso-2015-os-hivatalos-programja.html Január 15-én és 16-án vesz részt idei első hivatalos megjelenésein Katalin hercegnő. Sűrű hetei lesznek, ugyanis január 9-én ünnepli a születésnapját. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.