Ez a kislány nagyon nem akar testvért - Íme, a reakciója a baba érkezésére

Születés baba testvér hiszti videó kislány reakció cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mit csinál egy kislány, ha nagyon nem szeretné, hogy megérkezzen a kistesó? Egy apuka levideózta kétéves lánya reakcióját a bejelentésre: hamarosan hazahozzák a kórházból a babát. 

Piper nagyon nem lelkesedik, hogy hamarosan a kishúgával kell találkoznia. "Piper, szeretnéd megölelni a húgodat?" - kérdezi az apuka, amire egy határozott nem a válasz, majd nagyon cukin hisztizik egy sort.

Pontosan így:

Így kezeld a féltékenységet a gyerekek között - a Life.hu ITT írt erről a témáról bővebben!
Valamit üzenni szeretett volna? Babakékbe öltöztette terhespocakját Katalin hercegnő http://www.life.hu/csalad/20150120-katalin-hercegno-babakekbe-oltoztette-terhespocakjat-egy-megnyiton.html Egyelőre mindenki csak találgat, kislány vagy kisfiú lesz-e Vilmos és Katalin második gyermeke. A hatodik hónapban járó hercegnő a napokban kék színű kabátban jelent meg hivatalos eseményein. Vajon a baba nemére szeretett volna utalni? Család -- Ennél cukibban nem lehet bejelenteni a babavárást – Elbűvölő videó http://www.life.hu/csalad/20150110-nyilvanos-fotofulkeben-jelenti-be-a-feleseg-a-ferjnek-hogy-babat-var-elbuvolo-video.html Már az egész világot bejárta Jessica Devins videója, amelyben tudatja férjével a nagy hírt: első gyermeküket hordja a szíve alatt. Édes videó következik. Család Origo Az anya üres fecsegése fejleszti a baba beszédét igazán? http://www.life.hu/csalad/20150106-a-fecseges-segiti-a-babak-beszedfejleszteset.html Szakemberek régóta állítják, hogy a kisbabák kommunikációs és problémamegoldó készségeit hatékonyan fejleszti az esti meseolvasás. Az viszont meglepő lehet, hogy az anyukák parttalan, irányítás nélküli fecsegése négyszer hatékonyabb a babák beszédfejlődése szempontjából, mint a tudatos, keretek közé szorított felolvasás. Család -- Világraszóló babaváró bulira hív Shakira http://www.life.hu/csalad/20150120-shakira-es-gerard-pique-babavaro-bulija-az-unicef-kampanya-hatranyos-helyzetu-gyermekekert.html A kolumbiai énekesnő, akinek hamarosan megszületik második kisfia, csodaszép családjával együtt kampányol a hátrányos helyzetbe született gyermekekért az UNICEF nagyköveteként. Család Origo Hogyan kerül a baba a pocakba? Lufival! Imádnivaló videó a terhesség 9 hónapjáról http://www.life.hu/csalad/20150105-egy-anyuka-time-lapse-videoja-a-terhessege-9-honapjarol-leggombbel.html Egy kreatív anyuka várandóssága minden egyes napján készített egy fotót egyre kerekedő pocakjáról, amely a léggömb által belélegzett levegővel egyenes arányban lett egyre nagyobb és nagyobb. Szívmelengető time-lapse videó a babavárásról. Család -- Babakori fotójával emlékezett édesapjára Paul Walker lánya http://www.life.hu/csalad/20141202-paul-walker-lanya-meadow-sosem-latott-babakori-keppel-emlekezett-meg-tragikusan-elhunyt-edesapjara.html Meadow Walker mindössze néhány hónapos lehet a sosem látott családi képen. Család Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.