Igazi kis gyerekparadicsom épül North Westnek a Kardashian-West luxusbirtokon

medence építés játszótér Kim Kardashian luxus Kanye West birtok otthon szőlőbirtok mászóka kert kastély csúszda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár nem ismer tréfát, ha kislányukról, Northról van szó. Nézd meg, micsoda játszóteret építenek a kétéves csöppségnek!

Miután North West anyja, Kim Kardashian öléből végigbőgte a New York-i divathetet, a büszke szülők elérkezettnek látták az időt, hogy a kétéves csöppség megkapja, ami jár neki: egy hatalmas játszótér-paradicsomot a 20 millió dolláros kacsalábon forgó palotájuk egyik hátsó „zugában."

Forrás: AFP/Craig Barritt

A képek tanúsága szerint, amelyeket ITT szemrevételezhetsz, a héten kezdték el építgetni a játékcsodát, amely többek között sok-sok mászókából, csúszdából és mindenféle ezekhez hasonló földi jóból fog állni. Persze simán elfér a medence, a szőlőültetvény és a rózsakert mellett – hogy mi minden van még Kim Kardashian és Kanye West luxuskastélyában, azt ide kattintva csodálhatod meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.