Liptai Claudia: „Kétségbeejtően hamar ki tudok ábrándulni a férfiakból"

Forrás: TV2 -
Horváth Ákos színésznő férfi Liptai Claudia szerelem viszony apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő őszintén vallott nemrég elhunyt édesapjához és a férfiakhoz fűződő viszonyáról.

Ahogy a Life.hu is megírta, nemrég elhunyt Liptai Claudia édesapja. A színésznő szerelmével is véget ért a hirtelen jött románc és szakított Horváth Ákossal, ezért mostanában pasifronton nem igazán kiegyensúlyozott az élete. Claudia a férfiakhoz fűződő viszonyáról a Story magazinban vallott.

Forrás: TV2

„Apámmal soha nem tudtuk rendezni a viszonyunkat. Örökké fájni fog, hogy így alakult, de a vele kapcsolatos érzéseimet összegyűjtöttem és mint egy batyut eltettem magamban. Feldolgozhatatlan trauma ez az életemben" – magyarázta Claudia, aki a szerelemben sem túl szerencsés.

„Nem is tudom elképzelni, hogy milyen férfi lesz az, akivel együtt fogok, együtt tudok maradni. Olyan kétségbeejtően hamar ki tudok ábrándulni a férfiakból, apró dolgok miatt. Olyan vagyok, mint egy tini" – mondta a színésznő, aki nem adta fel, hogy egyszer megtalálja az igazit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.