Végre! Először láthatjuk Blake Livelyt és Ryan Reynoldsot kisbabájukkal!

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
kisbaba Blake Lively Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először fotózták le a sztárpárt kisbabájukkal, ám a picit gondosan takarta az édesanyja. Nem baj, azért így is nagyon édesek együtt!

Blake-et és férjét a New York-i JKF reptéren kapták lencsevégre. Blake ismét ragyogóan festett, akárcsak végig a terhessége alatt, a babát pedig egy teveszínű takaró borította, hogy a fotósok még véletlenül se készíthessenek képeket róla. Hogy hogyan is festett a sztárcsalád, azt a Daily Mailen meg is nézheted, IDE kattintva!

Itt még a babavárás alatt a sztárpár Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

És hogy mi lett végül a kislány neve? Először a Violet név szivárgott ki, ám később a sármos apuka elmondta, a James lett a nyerő.

A legfurcsább magyar keresztnevek

A sztárpár fiúnevet adott kislányuknak, ám itthon is szeretnek a szülők igen érdekes keresztneveket választani gyermekeiknek. A legfurcsább magyar keresznevekről ITT olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.