Halálos iramban 7 baba házasság képmegosztó gyermek Ludacris Vin Diesel Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírt a zenész felesége, Eudoxie Mbouguiyengue árulta el képmegosztó oldalán. A Halálos Iramban 7 sztárjának ez lesz a harmadik gyermeke. Gratulálunk!

Felgyorsultak a dolgok Ludacris életében. A rappert, akit hamarosan a Halálos iramban 7. részében láthatunk viszont Vin Diesel oldalán, decemberben jegyezte el, majd vezette oltár elé párját, Eudoxie Mbouguiyengue-t, az alább látható cuki családi fotó árulta el.

Forrás: Instagram/Eudoxie Mbouguiyengue
43 évesen nagypapa lett Snoop Dogghttp://www.life.hu/csalad/20150115-snoop-dogg-nagypapa-lett-megszuletett-legidosebb-fia-kisfia-zion.htmlSnoop Doggból Snoop papa: a rapper Instagramján üdvözölte legidősebb gyermeke kisfiát, Ziont.Család--Tilos lesz rágyújtani az autóban, ha gyerek is utazik bennehttp://www.life.hu/drlife/20150228-szivderito-tilos-lesz-ragyujtani-az-autoban-ha-gyerek-is-utazik-benne-angliaban.htmlOktóber 1-jétől törvény fogja tiltani Angliában az autósok számára, hogy rágyújtsanak a volán mögött, ha gyerek is ül a járműben.Dr. LifeThinkstockHamarosan apa lesz Adam Levine?http://www.life.hu/csalad/20150211-gyereket-var-adam-levine-felesege-behati-prinsloo.htmlHa igazat csiripelnek a madarak, a Maroon 5 frontemberének világszép felesége, Behati Prinsloo közös gyermeküket hordja a szíve alatt.Család--Igazi kis gyerekparadicsom épül North Westnek a Kardashian-West luxusbirtokonhttp://www.life.hu/csalad/20150226-hatalmas-jatszoteret-epitenek-north-westnek-kim-kardashian-es-kanye-west-uj-luxusotthonukban.htmlA sztárpár nem ismer tréfát, ha kislányukról, Northról van szó. Nézd meg, micsoda játszóteret építenek a kétéves csöppségnek!Család--Apa lesz a Sherlock Holmes sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20150108-benedict-cumberbatch-hamarosan-apa-lesz-elso-gyermeket-varja-menyasszonya.htmlBenedict Cumberbatch és menyasszonya, Sophie Hunter hivatalosan is megerősítették a hírt, miszerint első kisbabájukat várják.Család--Kanyaróban halt meg egy másfél éves kisgyerekhttp://www.life.hu/drlife/20150224-kanyaroban-halt-meg-egy-kisgyerek-berlinben.htmlA tragikus eset Berlinben történt, a kisgyerek nem kapott védőoltást - közölték német egészségügyi tisztségviselők. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.