Super Sweet Sixteen - Brooklyn Beckham 16 éves lett

Forrás: Facebook/ Brooklyn Beckham -
David Beckham Brooklyn Beckham Victoria Beckham születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mintha tegnap lett volna, mikor a Beckham házaspár bejelentette, megszületik az első gyerekük. Azóta Brooklyn kész férfi lett, ma ünnepli 16. szülinapját. 

Nemrég még azon csodálkoztunk, hogy a legidősebb Beckham srác, Brooklyn már randizgat. De hát ez nem csoda, a srác egészen biztosan szívtipró apukája nyomdokaiba lép majd, a tizenéves lányok már most teljesen odavannak érte.

Forrás: Facebook/ Brooklyn Beckham

16 éves korára nemcsak világhírű szülei miatt, de modellmunkái által már rengetegen ismerik Brooklyn Beckham nevét. Kanye West még ajándékot is küldött neki a szülinapjára.

De vajon miért Brooklyn?

A pletykák szerint a legidősebb Beckham fiú arról a helyről kapta a nevét, ahol Victoria és David összehozták...

Kishúga, a szupercuki Harper oldalán is remekül mutat az idősebb fiútesó, nézd csak, mennyire aranyosak!

Megérkezett Nur nuru bin és Vobara - Csütörtökön avatják fel a budapesti koalákathttp://www.life.hu/news/20150304-a-budapesti-allatkertbe-erkeztek-a-koalak-nur-nuru-bin-es-vobara.htmlÜbercuki! Csütörtökön avatják fel az állatkertbe érkezett két koalát. News--Ki sem találnád, mi van ma: március 4., a patkányűzés napjahttp://www.life.hu/news/20150304-marcius-4-a-patkanyuzo-nap.htmlÚgy tartja a hagyomány, ha március 4-én kiűzzük a patkányokat, egész évben elkerülik a házat a rágcsálók. NewsThinkstockIlyen a világ egyik legkisebb és legcukibb otthonahttp://www.life.hu/news/20150303-parizsban-talalhato-az-egyik-legkisebb-designer-lakas.htmlNem a méret a lényeg! Párizsban található az a szupercuki, cipősdoboz méretű lakás, amit olyan ügyesen alakítottak át, hogy nappali, háló, fürdőszoba és konyha is megtalálható mindössze nyolc négyzetméteren. NewsOrigoElhunyt Ezra Laderman, amerikai zeneszerzőhttp://www.life.hu/news/20150303-ezra-laderman-amerikai-zeneszerzo-elhunyt.htmlElhunyt a 90 éves amerikai zeneszerző, akinek szimfóniákat, operákat és filmzenéket köszönhet a világ. News--Denevérek életét mentette meg az Állatvédőrséghttp://www.life.hu/news/20150302-denevereket-mentett-meg-az-allatvedorseg.htmlKözel 200 denevér életét mentette meg az Állatvédőrség. NewsOrigoCukiság! Bagolybár nyílik Londonbanhttp://www.life.hu/news/20150225-bagoly-bar-nyilik-londonban-nehany-napra.htmlA macskás kávézók ideje lejárt, itt a bagolybár. Legalábbis néhány napra. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.