Így állhat talpra egy mozgássérült gyermek

édesanya mozgássérült járás gyermek szerkezet feltaláló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Remek találmányra bukkantunk, amit egy kreatív édesanya talált ki, amikor elhatározta, hogy mozgássérült csemetéjét talpra állítja.

Az Upsee Firefly nevű szerkezet egy speciális hám, aminek segítségével a mozgássérült gyermekek szüleik segítségével sétálhatnak.

Debby Elnatan gyermeke, a kétéves Rotem születésekor agyvérzést kapott, és azóta nehezen mozgatja a kezeit és lábait. Debby sokáig bízott benne, hogy a kisfia állapota egy idő után majd javul. De kétéves korában az orvosok közölték vele, hogy a kisfia soha többé nem fog lábra állni.

„Egy idő után mindkettőnknek nagyon megterhelő volt ez az állapot, ezért ki kellett találnom valami megoldást. Ekkor pattant ki a fejemből az Upsee ötlete" - mesélte az édesanya.

Hargitai Bea megmutatta, ki lapul a pocakjában http://www.life.hu/csalad/20150226-hargitai-bea-playmate-megmutatta-kisfia-ultrahangos-fotojat.html A gyönyörű kismama közösségi oldalán osztotta meg kisfia ultrahangos fotóját. Család Origo Liptai Claudia: „Kétségbeejtően hamar ki tudok ábrándulni a férfiakból" http://www.life.hu/csalad/20150226-liptai-claudia-szineszno-oszinten-vallott-nemreg-elhunyt-edesapjahoz-es-a-ferfiakhoz-fuzodo.html A színésznő őszintén vallott nemrég elhunyt édesapjához és a férfiakhoz fűződő viszonyáról. Család -- Így varázsolt pompás otthont a panellakásából Lola http://www.life.hu/csalad/20150225-lola-enekesno-es-parja-bence-pompas-otthon-varazsoltak-a-panellakasasukbol.html Az énekesnő lakásába belépve simán elfelejti a vendég, hogy egy zord panelházban jár. Lola és párja, Bence kreatívan rendezték be a vasbetonkérót. Család -- Botrány! Kim Kardashian gyereke csak kiegészítő? http://www.life.hu/csalad/20150304-sharon-osbourne-kiakadt-kim-kardashianra-hogy-igazi-szorbe-oltoztette-north-westet.html Sharon Osbourne teljesen kiakadt, mikor meglátta, Kim Kardashian 18 hónapos kislányát igazi szőrmébe öltöztette. Család -- Az internetes vásárlás buktatói - erre figyelj, mielőtt a neten rendelsz http://www.life.hu/csalad/20150226--az-internetes-vasarlas-buktatoi.html Egyre több adásvétel jön létre az interneten keresztül, hisz az árak gyakran jóval kecsegtetőbbek, mint egy hagyományos üzletben. Az online vásárlás viszont tele van olyan buktatókkal, amikre abban a pillanatban nem gondol a vevő, amikor rátalál az áhított termékre, akciósan kínálva. Család -- Leonardo DiCaprio luxuskéglijében laknál? Több, mint 1 millióért megteheted! http://www.life.hu/csalad/20150304-leonardo-dicaprio-berbe-adja-a-lakasat-milliokert.html Leonardo DiCaprio nem rossz üzletember. Rengeteg pénze van, imád ingatlanokat vásárolni, és bérbe is adja őket. Szívesen eltöltenél egy éjszakát a világsztár házában? Mindjárt eláruljuk, ennek mennyi lenne az ára. Család --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.