Leonardo DiCaprio luxuskéglijében laknál? Több mint 1 millióért megteheted!

Forrás: surterreproperties.com -
luxus Leonardo DiCaprio lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leonardo DiCaprio nem rossz üzletember. Rengeteg pénze van, imád ingatlanokat vásárolni, és bérbe is adja őket. Szívesen eltöltenél egy éjszakát a világsztár házában? Mindjárt eláruljuk, ennek mennyi lenne az ára. 

Legalább öt birtoka van az Eredet sztárjának csak az Egyesült Államokban. Kaliforniában, Palm Springsben is van egy 650 m2-es birtoka, amit még tavaly februárban vásárolt 5 millió dollárért. Ám most nem használja a házat, így bérbe adja: 1 éjszaka majdnem másfél millió forintba kerül, de minimum 2 éjszakát le kell foglalnod, ha itt akarod álomra hajtani a fejed.

Forrás: surterreproperties.com

A hely egyébként tényleg nem rossz: 6 hálószoba és 7 fürdőszoba szolgálja az ottlakó kényelmét. A házat tavaly felújították, állítólag ez a környék egyik legmodernebb kéglije. Természetesen van kinti medencéje, teniszpályái, fűtött wellness-részlege, egy óriási zongorája és kandallók. Mi el tudnánk itt tölteni néhány napot, az biztos!

/1503/Leona201534121242

Kivel jár most Leo?

A világ egyik legkelendőbb agglegénye tavaly volt 40 éves, akkor ITT össze is gyűjtöttük, kik azok a nők, akik ideig-óráig élvezhették a világsztár vendégszeretetét. Most azonban minden jel arra mutat, hogy a színész új kedvese Rihanna. Pár napja lencsevégre is kapták őket, a fotókat ITT nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.