Andy Vajna: „A végrendeletemben ott szerepel Timi neve”

Forrás: RTL Klub -
feleség öröklés Andy Vajna házassági szerződés Vajna Tímea végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna őszintén vallott arról, hogy a régebbi hírekkel ellentétben nem kötött házassági szerződést és végrendelettel biztosította felesége, Timi jövőjét.

Ahogy a Life.hu is megírta , 2013 nyarán összeházasodott Andy Vajna és Palácsik Tímea. A producer felesége azóta sokszor hangoztatta, nem a pénz és a luxusélet miatt ment hozzá Andyhez és válás esetén egy fillért sem kapna, ez szerepel a házassági szerződésükben. Andy Vajna most a Story magazinban arról mesélt, nem kötöttek házassági szerződést Timivel, végrendeletet viszont írt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Teljes mértékben és vakon megbízom a feleségemben. A végrendeletemben is ott szerepel a neve. A házasság számomra bizalmi kérdés. Épp ezért az ügyvédeim hiába akarták, mondván, külföldön ez bevett szokás, nem voltam hajlandó házassági szerződést írni" – magyarázta Andy Vajna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.