Állami gondozásba kerülhet Uhrin Benedek fia

Forrás: MTI/Nándorfi Máté -
gyám halál gondnok állami gondozás állami gondozott Uhrin Benedek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes halála után fogyatékkal élő fia, Attila úgy döntött, állami gondnokot kér maga mellé, mert rokonaiban és ismerőseiben nem bízik.

Hosszú betegeskedés után, életének 93. évében elhunyt Uhrin Benedek. Akkor fia, Attila megtörten nyilatkozta, hogy az apja a kezei között halt meg. Most pedig kiderült, gyám híján kirendelt gondnokot kér maga mellé.

Forrás: MTI/Nándorfi Máté

„Sajnos a törvény szerint édesapám helyett, aki eddig a gyámom és gondnokom volt, most valakit ki kell rendelni mellém. Választhattam volna rokont, de az unokatestvérek a búcsúztatóra sem jöttek el, a költségekhez sem járultak hozzá, így rájuk biztosan nem számíthatok. De nem is szeretném, ha ők döntenének helyettem bármiben is. A lakásügyünk óta már nem bízom senkiben, félek, hogy a barátnak hitt ismerősök megpróbálnának kiforgatni az egyetlen vagyonomból, ebből a kis lakásból" – magyarázta Attila.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.