Áll a bál a Zámbó családban! Jimmy özvegye kiosztotta Zámbó Krisztiánt

Forrás: Szabo Balazs / Life.hu -
vita X-Faktor Zámbó Jimmy Zámbó Krisztián Adrián hasonmásverseny kiosztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az özvegy megelégelte, hogy Krisztián még mindig az apja nevéből él. Edit asszony fia, Adrian közösségi oldalán üzent az egykori x-faktorosnak. 

Zámbó Krisztián – aki két évvel ezelőtt az X-Faktorban is próbára tette tehetségét – most új ötlettel rukkolt elő, és Jimmy-hasonmás-versenyt szervez. A Király özvegye kiakadt és egyáltalán nem találja Zámbó Jimmy emlékéhez méltónak Krisztián ötletét – írja a Bors.

Forrás: Szabo Balazs / Life.hu

Zámbó Edit, Adrian Facebook-oldaláról bejelentkezve, de a nevét vállalva, osztotta ki mostohafiát:

„Nagyon jó lenne, ha az „APU, APU, APU" már kikerülne az imázsodból! Ne folyamatosan az Ő hátán kapaszkodj, próbáld meg saját erődből felépíteni a sikered, mint ahogy azt Édesapád tette! A nevére büszke lehetsz, de ne élj vissza vele! Édesapád nem bohóc volt, hogy cirkuszt csinálj az emlékére" – írta az özvegye, aki már évek óta párkapcsolatban él.

Zámbó Krisztiánt is megkereste a lap, aki visszafogottan reagált. „Azt szeretném legkevésbé, ha családi viszály alakulna ki, szeretem az öcséimet. Magyarázkodni nem szeretnék a véleményem és az érzéseim miatt, de nem állt szándékomban bárkit is megbántani. Én legalább próbáltam életben tartani édesapám emlékét, tudom, nem szégyenkezik miattunk, sőt, büszke a családjára."

Az élet Jennifer Aniston után: Vince Vaughn megmutatta családjáthttp://www.life.hu/csalad/20150305-vince-vaughn-szinesznek-csaladja-lett-miutan-szakitott-jennifer-aniston-szinesznovel.htmlMíg Jennifer Aniston úgy döntött, nem vállal gyereket, exe, Vince Vaugn két gyönyörű gyerek apukája lett. CsaládNorthfotoCsemer Bogi: "A férjem a színfalak mögött izgult értem"http://www.life.hu/csalad/20150305-csemer-boglarka-boggie-a-dal-2015-gyoztese-maganeleterol-es-ferjerol-meselt.htmlA Dal 2015 győztese nagyon szűkszavúan nyilatkozik magánéletéről, most azonban elárulta, kik a legfontosabb emberek az életében.CsaládOrigoFőzőiskola Srí Lankán – készítsd el te is a legfinomabb fogásokat, otthon!http://www.life.hu/csalad/20150302-fozoiskola-sri-lankan-keszitsd-el-te-is-a-legfinomabb-fogasokat-otthon.htmlAzok közé az utazók közé tartozom, akik nemcsak a remek tengerparti pihenés és a kulturális látnivalók metszéspontja alapján határozzák meg a következő úti céljukat, hanem bizony a gasztronómiára is figyelnek.Család--Andy Vajna: „A végrendeletemben ott szerepel Timi neve”http://www.life.hu/csalad/20150305-andy-vajna-producer-bevallotta-a-vegrendeleteben-szerepel-felesege-vajna-timea-neve-es-nem-irtak.htmlAndy Vajna őszintén vallott arról, hogy a régebbi hírekkel ellentétben nem kötött házassági szerződést és végrendelettel biztosította felesége, Timi jövőjét.Család--Leonardo DiCaprio luxuskéglijében laknál? Több mint 1 millióért megteheted!http://www.life.hu/csalad/20150304-leonardo-dicaprio-berbe-adja-a-lakasat-milliokert.htmlLeonardo DiCaprio nem rossz üzletember. Rengeteg pénze van, imád ingatlanokat vásárolni, és bérbe is adja őket. Szívesen eltöltenél egy éjszakát a világsztár házában? Mindjárt eláruljuk, ennek mennyi lenne az ára. Család--Híres emberek, akikből kettő van a világonhttp://www.life.hu/csalad/20150226-hiressegek-akiknek-ikertestvere-van.htmlVajon meglepődnél, ha kiderülne, hogy egyik kedvenc színészednek van egy ikertestvére? Sok híresség büszkélkedhet ezzel, még ha nem is tudtunk róla eddig. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.