Éljen a brelfie! Alyssa Milano is beállt a szoptató sztármamik közé

Forrás: Facebook/Alyssa Milano -
édesanya sztármama Gisele Bündchen szoptatás Alyssa Milano Miranda Kerr Bűbájos boszorkák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brelfie, vagyis „breastfeeding selfie" a szoptatást népszerűsítő sztárédesanyák között is egyre nagyobb népszerűségnek örvend: a Bűbájos boszorkák sztárja, aki nemrég adott életet második gyermekének, Instagram-oldalán osztotta meg, ő hogyan igyekszik időt szakítani kislánya etetésére.

Az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségnek örvend a sztáranyukák között, hogy szoptatás közben örökítsék meg magukat, majd tegyék közzé a meglehetősen intim pillanatot a közösségi oldalaikon. A sort annak idején Gisele Bündchen kezdte, azóta pedig számtalan híresség követte. Köztük például Alyssa Milano is, aki nemrég a The Talk című műsor előtti készülődésben szoptatta meg szeptemberben született kislányát, Elizabellát:

Forrás: Facebook/Alyssa Milano

A Bűbájos boszorkák című sorozat sztárja nem sokat várt a visszatérésre, szülése után már bele is vetette magát a munkába. Az alábbi kép például 2014 novemberében készült a színésznőről, amikor egy fotózásra készülődve időt szakított kislánya megetetésére:

Forrás: Facebook/Alyssa Milano

Nem csupán Gisele Bündchen és Alyssa Milano kampányol lelkesen a szoptatás mellett: Doutzen Kroes holland szupermodell legutóbb a Vogue hasábjain mutatta be egy átlagos családi reggelét, amelyen férjével és gyermekeivel egy ágyban, szoptatás közben szerepel – a képet ide kattintva nézheted meg.

Te szoptatnál nyilvános helyen?

A környezet legyen megengedőbb, vagy az anyukák vonuljanak el, ha meg szeretnék etetni gyermeküket? A Life.hu nyilvános szoptatás kérdéseiről szóló cikkét ide kattintva olvashatod.

Amikor Miranda Kerr annak idején világra hozta Orlando Bloommal közös kisfiukat, Flynnt, ő is teljes természetességgel beszélt gyermeke etetéséről. Hogy pontosan mit is mondott a szupermodell, azt ide kattintva olvashatod el.

Szoptatás vagy sem – Így dönt Katalin hercegnő

Legyen akár egy világhírű színésznő vagy a brit királyi család tagja, valahogy nehéz elképzelni őket „természetes működés" közben. A Life.hu korábban ITT járt utána, hogyan fogja etetni gyermekét Katalin hercegnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.