Megszületett Nagy Zsolt kisfia - Janika a színész negyedik gyermeke

Forrás: Instagram/Oltaikata -
Születés Nagy Zsolt színész gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett Nagy Zsolt, a Terápia című sorozat szereplőjének negyedik gyermeke, egy csodás kisfiú, Janika.

Negyedszer élheti át az apaság örömét Nagy Zsolt, akinek új párjától, Oltai Katától született meg a kisfia. A színészt, aki a sorozatban édesapát és a válásába megkeseredett férfit alakított, olyannyira megviselte a való életében történt házasságának felbomlása, hogy pszichológusra volt szüksége. Most viszont újra boldog, ismét klasszikus családban élhet, ahol van apa, anya és kisgyerek.

Forrás: Instagram/Oltaikata

"A válásom kapcsán szükségem volt segítségre. Elhagytam a családomat és ezt nagyon nehezen tudtam feldolgozni. (...) Nagyon sok idő kell ahhoz, hogy elpakolgassam magamban a problémákat. Azt a hatalmas fájdalmat, amikor elhagytam a három gyermekemet és kiléptem a családomból. A pszichológus adott kulcsokat, kínált megoldásokat, de nekem is dolgoznom kellett magamon. Ahhoz is időre volt szükségem, hogy végre úgy tudjak felkelni, nincs nehézlégzésem, nincsenek rémálmaim"magyarázta korábban a Life.hu-nak Nagy Zsolt a Terápia című magyar sorozat második évadának bemutatóján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.