Béres Alexandra megmutatta cuki kislányát - 5 hónapos lett Flóra

Forrás: Facebook/Béres Alexandra - Súlykontroll -
fitness kislány évforduló Béres Alexandra cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandi bájos családi fotót posztolt a Facebookjára, és azt is elárulta, férjével milyen kerek évszámot ünnepelnek.

Ahogy a Life.hu is megírta, 2014. október 9-én 10 óra után néhány perccel megszületett Béres Alexandra második kislánya. A kis csöppség immár öt hónapos, hatalmas szemeivel pedig zabálnivalóan csodálkozik rá a világra.

Forrás: Facebook/Béres Alexandra - Súlykontroll

"Flóra tegnap volt 5 hónapos! Hangosan kacarászik, fürgén forgolódik és azt hiszem, jön a fogacskája. Imádom ölelgetni! Csak hagyna már egy kicsit többet aludni! Képzeljétek, ma vagyunk 20 éve együtt Krisztiánnal!" – írt a kép mellé Alexandra.

Béres Alexandra elájult egy rendezvényen

A kétszeres anyuka és edző nem osztotta be jól az energiáit, és a salgótarjáni nagyszínpadi órája után elájult, orvost kellett hívni hozzá.
Megmutatta kisfiát Gombos Edinahttp://www.life.hu/csalad/20150311-megmutatta-kisfianak-ultrahangos-fotojat-gombos-edina.htmlHamarosan kétgyerekes édesanya lesz Gombos Edina. A műsorvezető a Facebookon meg is mutatta, ki lakik a pocakjában. Család--Facebookján nosztalgiázik Szandi - 15 éves lett a lánya, Blankahttp://www.life.hu/csalad/20150311-15-eves-lett-szandi-es-bogdan-csaba-lanya-blanka-az-enekesno-a-facebookra-posztolta-a-babakepet.htmlHogy rohan az idő! A nyilvánosság előtt felnőtt, egykori svájci sapkás tini Szandinak már a lánya is lassan érett nővé válik. A büszke anyuka egy cuki babafotóval is felköszöntötte Blankát. CsaládOrigoMegszületett Nagy Zsolt kisfia - Janika a színész negyedik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20150310-nagy-zsolt-szinesznek-megszuletett-a-negyedik-gyermeke-egy-kisfiu.htmlMegszületett Nagy Zsolt, a Terápia című sorozat szereplőjének negyedik gyermeke, egy csodás kisfiú, Janika.CsaládOrigoA gyermektelenség sok nő életét nyomorítja meg - ha képtelenek továbblépnihttp://www.life.hu/csalad/20150308-a-gyermektelenseg-sok-no-eletet-nyomoritja-meg-ha-keptelenek-tovabblepni.htmlVilágszerte nincs egyetértés abban, hogy a gyerekvállalás boldogabbá teszi-e az embert, vagy csak még több problémát okoz a kialvatlanság, az időhiány és az anyagi terhek miatt. CsaládThinkstockItt a tavaszi megújulás ideje – az otthonodban is!http://www.life.hu/csalad/20150227-tavaszi-felujitasok-ideje-a-lakasban.htmlA tavasz beköszöntével a lakásfelújítás iránti igény is megnövekszik: ilyenkor sokat tehetünk azért, hogy jobban érezzük magunkat a közvetlen környezetünkben, odahaza. Sőt, egy kis kreativitással ilyenkor még arra is lehetőség nyílik, hogy a legfrissebb trendeket is követhetni tudjuk. CsaládOrigoBekeményített Harrison Ford felesége: abba kell hagynia a repülést?http://www.life.hu/csalad/20150309-harrison-ford-repulogep-balesete-utan-felesege-calista-flockhart-nem-szeretne-ha-ferje-tobbet.htmlA 72 éves színész egyik legkedvesebb hobbija a repülés, amelyet családja egyáltalán nem néz jó szemmel. Kiváltképp a múlt héten történt balesete után.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.