Gönczi Gábor: "A kisbabánk halála után üres maradt az életünk"

MTVA Gönczi Gábor házasság válás Tatár Csila vetélés RTL Klub gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető ma már tudja, egy gyermek sem segített volna, hogy rendbehozza kapcsolatát Tatár Csillával.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, nehéz időszakon van túl Gönczi Gábor és Tatár Csilla, akik kilenc év után döntöttek a válás mellett. A műsorvezető a Story magazinban elmesélte, felesége volt a bátrabb, és ő mondta ki a végső szót, amikor már teljesen másfelé haladt az életük.

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

„Bár akadtak jelek bőven, amelyek a házasságunk válságára utaltak, két év próbálkozás után, apró orvosi segítséggel, végre összejött a kisbabánk. Sajnos nem örülhettünk sokáig, a pici 4-5 hét után elment. Ilyenkor a párok egymásba kapaszkodnak, náluk azonban csak az üres csend maradt. Igazából szóba sem került, hogy próbáljuk meg újra" – mesélte Gábor.

Arwen-tornával a teherbe esésért

Az Arwen-torna mozgássorozatot Németh Tünde gyógytornász-mozgáspedagógus fejlesztette ki a nők egészségéért. Tünde évek óta segít olyan hölgyeknek, akik nem képesek teherbe esni, vagy egyéb speciális női betegségekkel küzdenek.

Übercuki Jessica Simpson kislánya - tündéri fotóhttp://www.life.hu/csalad/20150312-jessica-simpson-kislanyat-mutatta-meg-az-instagramon.htmlJessica Simpson kislányáról mutattot egy fotót az Instagramon, amibe azonnal beleszerettünk. CsaládOrigoLepusztult old timer Alfák egy helyenhttp://www.life.hu/csalad/20150303-lepusztult-old-timer-alfa-romeok-egy-helyen-az-elhagyatott-helyek-sorozatban.htmlEgy elhagyatott belga pajtában talált rá Dan Raven fotográfus néhány régi Alfa Romeóra. A képek láttán sírhatnak a gyűjtők és a rajongók. Család--Eva Mendes imádja a kislányával töltött álmatlan éjszakákathttp://www.life.hu/csalad/20150311-eva-mendes-imadja-az-alvas-nelkul-toltott-ejszakakat-kislanyaval-esmeralda-amadaval.htmlMíg más szülőknek éppen a kisbabájuk születése utáni álmatlanul töltött éjszakák okozzák a legnagyobb gondot, addig a színésznő éppen ezeket a pillanatokat élvezi a legjobban.Család--Megmutatta kisfiát Gombos Edinahttp://www.life.hu/csalad/20150311-megmutatta-kisfianak-ultrahangos-fotojat-gombos-edina.htmlHamarosan kétgyerekes édesanya lesz Gombos Edina. A műsorvezető a Facebookon meg is mutatta, ki lakik a pocakjában. Család--Megszületett Nagy Zsolt kisfia - Janika a színész negyedik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20150310-nagy-zsolt-szinesznek-megszuletett-a-negyedik-gyermeke-egy-kisfiu.htmlMegszületett Nagy Zsolt, a Terápia című sorozat szereplőjének negyedik gyermeke, egy csodás kisfiú, Janika.CsaládOrigoMindent a családért! Kőkemény celebanyukákhttp://www.life.hu/csalad/20150303-eros-celebanyukak-akik-mindent-megtesznek-a-gyerekekert.htmlJól ismerjük azokat az anyukákat, akik igyekeznek mindent megadni és jó példát mutatni a gyermeküknek. A hírességek között is akadnak ilyenek - következzenek olyan celebmamik, akik képesek foggal-körömmel küzdeni gyermekükért.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.