Pamela Andersont "baba-sorozatgyilkossággal" vádolják

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Rick Solomon válás Pamela Anderson abortusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pamela Anderson éppen válik férjétől, Rick Solomontól, aki azt állítja, a színésznő többször is abortuszon esett át.

Állítólag 2007-ben, első házasságuk alatt Pamela sokáig könyörgött férjének, hogy ejtse teherbe, majd mikor ez megtörtént, elvetette a gyereket. „Nem tudtam, hogy ő egy baba-sorozatgyilkos. Be kéne záratni" - írta Salomon egy korábbi e-mailben.

Pamela Andersonnak két gyereke van, a 18 éves Brandon és a 17 éves Dylan, de Solomon azt állítja, több is lehetett volna, ha nem veteti el a vele közös gyereket, illetve azokat a babákat, akikkel akkor volt terhes, mikor Tommy Lee felesége volt. „Sosem mondtad el nekem, hogy abortuszod volt, amikor Tommy Lee-vel voltál házas. Elmondták, hogy neki is könyörögtél, hogy ejtsen teherbe, ráadásul kétszer is" – írta a férfi a színésznőnek egy üzenetben.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Azon kívül, hogy abortuszokkal vádolja volt feleségét, Rick Solomon szerint Anderson egy igazi csaló, mert vegetáriánusként halat és rákot eszik, ami ráadásul bebüdösíti a házat, és a férfi azért is sértve érzi magát, mert Pamela disznóhúst süt a gyerekeinek, pedig Solomonnak tíz éve van egy malaca, amit háziállatként tart.

A színésznő távoltartási végzést kért a férfitől, mert nem érzi magát biztonságban erőszakos viselkedése miatt. Állítása szerint a férj januárban egy párnával próbálta megfojtani szex közben, és állandóan trágár szavakkal illette őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.