Ötszörös apuka lett Jude Law - Kislánya született exbarátnőjétől

Forrás: AFP/Mike Coppola -
kislány exbarátnő szerelem gyermek apa sajtószóvivő Jude Law megszületés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb apai örömök elé néz a színész: megszületett exbarátnőjétől, Catherine Hardingtól az ötödik gyermeke.

Megszületett Jude Law ötödik gyermeke. A 42 éves színész exbarátnője, Catherine Harding egy kislánynak adott életet – erősítette meg a hírt a sztár sajtósa a People magazinnak.

Forrás: AFP/Mike Coppola

Jude Law és a nők

1 feleség, 2 lánykérés, legalább 13 szerető és 5 gyerek – A 42 éves színésznek van elszámolnivalója, ha nőkről van szó. A Life.huITT próbálta meg kibogozni Jude Law szerelmi életének szálait.
"Félek, hogy egy sorozatgyilkost nevelek" - A szülők rettegnek, hogy gyerekük megöli őkethttp://www.life.hu/csalad/20150313-felek-a-szulok-hogy-heteves-gyerekuk-megoli-oket.htmlEgy drogfüggő pár gyerekét fogadta örökbe Kim és Ryan, akik három éve vették észre, valami nagyon nincs rendben a kisfiúval. A gyerek képzeletbeli barátjával szülei meggyilkolását tervezi. Család--Heidi Klum iszonyúan kiakadt a fehérneműjében pózoló modellekenhttp://www.life.hu/trend/20150317-heidi-klum-kiakadt-a-sajat-fehernemumarkajaban-pozolo-modelleken-a-buckingham-palota-elott.htmlA szupermodell neve alatt futó fehérneműkollekcióban fotóztak három piszkafa modellt az Egyesült Királyság legismertebb látványossága, a Buckingham-palota előtt. Nem csoda, hogy Heidi Klum felhúzta magát.Trend--Önbántalmazásra buzdítja a gyerekeket az internethttp://www.life.hu/csalad/20150308-onbantalmazasra-buzditja-a-gyerekeket-az-internet-ez-derul-ki-egy-kutatasbol.htmlA 11-14 éves kamaszok többsége osztott már meg önbántalmazással kapcsolatos képet az interneten, az ilyen fotókat megtekintő társaik fele pedig úgy érezte a megtekintésükkor, hogy kedve támadt hasonlót tenni saját magával. A kutatási eredmények azután láttak napvilágot, hogy 2014-ben minden eddiginél több csemete került kórházba önbántalmazás miatt.Család--Így születik meg egy kisbaba - Videóhttp://www.life.hu/csalad/20150317-a-kisdumasok-a-szulesrol-beszelnek.htmlHogy jön ki a kisbaba az anyukája hasából? Milyen egy szülés? Ki mire emlékszik belőle? A Kisdumások erre is tudják a választ. CsaládThinkstock3 szuper hobbi gyerekeknek – kezdjetek hozzá már tavasszal!http://www.life.hu/csalad/20150302-3-szuper-hobbi-gyerekeknek-kezdjetek-hozza-mar-tavasszal.htmlJó, ha a gyerekeknek van hobbijuk – nemcsak lefoglalja őket, de az egyes tevékenységek által fejlődik a kreativitásuk, a kézügyességük, és némely hobbi akár türelemre is taníthatja a legkisebbeket. Íme, a tavasszal elkezdhető legkedveltebbek. CsaládThinkstockVin Diesel megmutatta újszülött babájáthttp://www.life.hu/csalad/20150317-megszuletett-vin-diesel-harmadik-gyereke-megmutatta-facebookon.htmlVin Diesel ismét apuka lett. Hétfőn éjjel osztotta meg a jó hírt, majd a babáról is cuki képet posztolt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.