Palya Beát gyönyörű kislánya inspirálja

Forrás: Facebook/Palya Bea -
fotó Lili kislány anya Palya Bea cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő ismét megmutatta Lilit. A csodaszép gyermek odaadóan simul anyukája karjába, olyan cukik együtt, hogy mi teljesen elolvadtunk tőlük.

Palya Bea kislányát már többször megmutattuk, ahogy szépen lassan cseperedik. A kis tündér már egész nagylány és most újabb fotón pózoltak, szintén gyönyörű édesanyjával.

Forrás: Facebook/Palya Bea

„A tegnapi Altatok Párnakoncert a legmélyebb zenélési élményeim egyike. Nem volt taps, nem volt színpad, leszedtük a zenélési helyzetről a sallangokat, maradtak vegytisztán a szavak és a hangok, meg mi magunk. Egy tér volt, ahol mi zenéltünk Gerzsonnal, és voltak, akik hallgatták. Nagyon komoly transzélmény lett ez a végére, én utaztam egy nagyot, a végén kimentem sírni. Az új altatós témák gyönyörűek számomra, a régiek is azok persze. Szerencsésnek érzem magam, hogy Lili ilyen dalokra inspriál" - írta Bea a kép mellé.

Palya Bea nagyinterjú

„A lelkemre, az életemre most a 'maradás' a metaforám. A lányommal már örök időre együtt maradok, együtt vagyok a férfival, akinek gyereket szültem, a zenekarral, akikre kilenc hónapja leltem, és egy-egy zenei motívumnál is hosszabban merek időzni"mesélte Bea Szily Nórának, a Life.hu sztárszerzőjének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.