Nádai Anikó: „Az első három hónap nagyon durva volt"

Forrás: RTLKlub -
terhesség Éjjel-nappal Budapest Nádai Anikó rettegés RTL Klub kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-Nappal búcsúzó szereplője terhességéről mesélt, ami az első három hónapban nagyon megviselte lelkileg.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, első gyermekét várja az Éjjel-Nappal Budapest szereplője, Nádai Anikó. Pár napja az is kiderült, a kismama kislányt hord a szíve alatt. Anikó a hot! magazinban elmesélte, párja már alig várja, hogy megszülessen közös gyermekük, de az első három hónapban mégsem tudott felhőtlenül boldog lenni.

Forrás: RTLKlub

„Az első három hónap durva volt, azt szokták mondani, addigra válik biztossá, hogy megmarad-e a baba. Ha kicsit fájt valamim, már a legrosszabbra gondoltam, bújtam az internetet, ahol borzasztó dolgokat láttam. Ha tehettem volna, napi rendszerességgel mentem volna ultrahangra. Ennek azonban vége, most már megnyugodtam" – mesélte Anikó.

Palya Beát gyönyörű kislánya inspiráljahttp://www.life.hu/csalad/20150318-palya-beat-enekesnot-gyonyoru-kislanya-lili-inspiralja.htmlAz énekesnő ismét megmutatta Lilit. A csodaszép gyermek odaadóan simul anyukája karjába, olyan cukik együtt, hogy mi teljesen elolvadtunk tőlük.Család--Ötszörös apuka lett Jude Law - Kislánya született exbarátnőjétőlhttp://www.life.hu/csalad/20150318-megszuletett-jude-law-otodik-gyermeke-catherine-harding-enekesno-dalszovegirotol.htmlÚjabb apai örömök elé néz a színész: megszületett exbarátnőjétől, Catherine Hardingtól az ötödik gyermeke.Család--Eminem kicsi lánya felnőtt, mi pedig százévesnek érezzük magunkathttp://www.life.hu/csalad/20150318-eminem-lanya-hailie-igazi-felnott-no-lett-es-alig-lehet-raismerni.htmlSzámtalan dalszövegében helyet kapott annak idején a raper lánya, Hailie, aki immár gyönyörű, felnőtt nő, és szinte alig lehet ismerni.CsaládOrigoSzabó Zsófi szívhez szóló fotóval nosztalgiázotthttp://www.life.hu/csalad/20150317-szabo-zsofi-szineszno-kislanykori-fotoval-nosztalgiazott-es-szeretett-edesapjara-szabo-gyula.htmlÉdesapjával, Szabó Gyulával közös kislánykori fotót posztolt Szabó Zsófi.CsaládOrigoPamela Andersont "baba-sorozatgyilkossággal" vádoljákhttp://www.life.hu/csalad/20150316-pamela-anderson-volt-ferje-szerint-sorozatos-abortuszokon-esett-at.htmlPamela Anderson éppen válik férjétől, Rick Solomontól, aki azt állítja, a színésznő többször is abortuszon esett át.Család--Pamela Andersont "baba-sorozatgyilkossággal" vádoljákhttp://www.life.hu/csalad/20150316-pamela-anderson-volt-ferje-szerint-sorozatos-abortuszokon-esett-at.htmlPamela Anderson éppen válik férjétől, Rick Solomontól, aki azt állítja, a színésznő többször is abortuszon esett át.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.