boldogság slampos házasság TV2 Nánási Pál Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra elfoglalt édesanya, sikeres nő a munkájában és boldog házasságban él. A műsorvezető elárulta, mitől működik jól a kapcsolata férjével. 

Nóri – aki nemsokára Az ének iskolája igazgatónőjeként debütál - és férje, Nánási Pál mindent megtesznek azért, hogy jól működjön a kapcsolatuk.

Fotó: Tv2

„Palkó sosem kérte tőlem, de nekem fontos, hogy ne mindig csak egy slampos kismamát kapjon, hanem olykor azt a nőt is, akibe annak idején beleszeretett. Tudatosan kell erre figyelni. Vannak helyzetek, amikor a kényelmen úrrá kell lenni egy kezdőlökéssel" – mesélte a Story magazinban Nóri.

A jó házasság titka

A Life.hu cikkéből megtudhatod, miért válnak el leggyakrabban az emberek Magyarországon. A párkapcsolati krízisek és a válás a legnagyobb stresszforrások közé tartoznak, ami megnöveli a testi betegségek és a pszichés rendellenességek kialakulásának esélyét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.