Joshi Bharat odaadó édesapa

Forrás: www.polyakattila.hu/Polyak Attila -
baba szoptatás Joshi Bharat Kasza Tibi gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joshi szeretne a legjobb apuka lenni, ezért mindent elkövet. Kasza Tibi teljesen elképedt, hogyan etette meg kislányát a műsorvezető. 

Cumisüveget vett a hóna alá, és úgy szoptatta meg kislányát Joshi, hogy a baba a megszokott pózban ehessen, mert csak így volt hajlandó elfogadni az ételt. Kasza Tibi teljesen elképedt, mennyi mindenre képesek az apukák gyerekük kedvéért.

Már a nyelved is lóg? Versenyfutás a gyerekkel - te elrakod, ő szétszórjahttp://www.life.hu/csalad/20150324-takaritas-gyerekek-mellett.htmlHa felkaptad a fejed a cikk címére, akkor tuti, hogy te is megélted már a teljes reménytelenséget. Amikor hónapokig szalad a lakás, a gyerek örökké maszatos, és a rendetlenség szinte újratermeli magát. Illetve van azért ludas a dologban: a saját csemetéd, aki káoszt hozott a mindennapjaidba.CsaládMajka családjával elhagyja az országot – Amerika felé veszik az iránythttp://www.life.hu/csalad/20150326-majka-rapper-a-tv2-musorvezetoje-ugy-dontott-csaladjaval-elhagyja-az-orszagot-es-amerika-fele-veszik.htmlMajka, párja Dundika mesélte el, hogy úgy döntöttek, hamarosan próbára teszik a szerencséjüket a tengerentúlon.Család--Ilyen egy kőkemény, vérbeli hiszti - vicces videóhttp://www.life.hu/csalad/20150325-a-kisdumasok-a-hisztirol-beszelnek.htmlMi az a hiszti? Bevallják a gyerekek, ha szoktak hisztizni? Hogyan hisztiznek a gyerekek? MIt gondolnak az emberek a hisztiző gyerekekről? A fiúk vagy a lányok hisztisebbek? A Kisdumások vajon hisztisek? CsaládThinkstockGyermekkori dohányzás – a szülők miatt nem szégyen korán kezdeni?http://www.life.hu/csalad/20150320-gyermekkori-dohanyzas-van-ahol-nem-szegyen-koran-kezdeni.htmlA gyerekek dohányzásával kapcsolatosan talán az egyik legfontosabb kérdés, hogy milyen erős a szülők példája.CsaládOrigoBéranya szüli meg a legdögösebb ötvenes nő, Elle Macpherson babájáthttp://www.life.hu/csalad/20150324-elle-macpherson-szupermodell-babajat-beranya-szuli-meg.htmlElle Macpherson már régóta próbál teherbe esni, de sikertelenül. Azt nyilatkozta, az örökbefogadás és a mesterséges megtermékenyítés nem játszik, így egyetlen lehetősége maradt. CsaládNorthfotoVégre elárulta kislánya IGAZI nevét Ryan Reynoldshttp://www.life.hu/csalad/20150323-ryan-reynolds-elarulta-blake-livelytol-szuletett-kislanyanak-keresztnevet.htmlBlake Lively férjura imád viccelődni a jobbnál jobbnak tűnő névválasztásaikkal, ám most végre tisztázta, hogyan nevezték el két hónapja született kislányukat.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.