Pécsi Ildikó három év alatt egyszer láthatta az unokáját

nagymama láthatás unoka Pécsi Ildikó válóper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta Pécsi Ildikó fiának válópere zajlik, immáron három éve, a színésznő egyszer láthatta unokáját, a tizenhét éves Csabát.

A régóta húzódó válóper Pécsi Ildikó fia, Csaba és volt felesége, Pártos Csilla között leginkább a családot viseli meg. A művésznő a Story magazinban vallott érzéseiről.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Egyszerűbb lenne átadni magam a fájdalomnak, de abba rögtön belehalnék. Kínomban inkább elkezdek szerepelni, és nem beszélek arról, ami a lelkemet nyomja" – mesélte a színésznő, aki 75 évesen csak azt sajnálja, hogy az elmúlt három évben nem létezhetett igazi nagymamaként.

Liptai Claudia a legdrágább magyar nőhttp://www.life.hu/bulvar/20150326-liptai-claudia-szineszno-a-tv2-musorvezetoje-a-legdragabb-magyar-no.htmlA színésznő teste milliókat ér, pedig kislánykorában duci, önbizalomhiányos gyerek volt.TV + BulvárOrigoGesztesi Károly: „Claudia az egyetlen, aki megmenthetné az életem"http://www.life.hu/bulvar/20150326-gesztesi-karoly-szinesz-bevallotta-ha-alkoholproblemai-lennenek-volt-felesegehez-liptai-claudiahoz.htmlA színész először szólalt meg, mióta befejezte munkáját a Jóban Rosszban sorozatban. Gesztesi Károly leszögezte, nem alkoholista, és ha gondban lenne, Liptai Claudiához fordulna.TV + BulvárOrigoAleska Diamond: "Soha nem volt egyéjszakás kalandom, ennél többre tartom magamat"http://www.life.hu/bulvar/20150324-aleska-diamondpornosztar-celeb-vagyok-ments-ki-innen-nem-volt-egy-ejszakas-kalandja.htmlŐszinte beszélgetés Aleska Diamonddal, aki nem akarja letagadni pornós múltját. Visszatérne az eredeti nevéhez, amit elkezdhetünk ízlelgetni: ő Sáfrány Emese.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huMi történt Kustánczi Lia orrával?http://www.life.hu/bulvar/20150325-kunstanczi-lia-modell-megmutatta-facebook-on-az-orrat.htmlSejtelmes fotót töltött fel közösségi oldalára a szexi dj. Kalappal takargatja múlt héten megoperált orrát.TV + Bulvár--Dubaj-ügy miatt hallgatják ki az Éjjel-nappal Budapest sztárjáthttp://www.life.hu/bulvar/20150325-az-ejjel-nappal-budapest-zsofijat-prostitualt-per-miatt-hallgatjak-ki.htmlAz Éjjel-nappal Budapest Zsófiját alakító Kovács Dóra is érintett lehet a maratoni prostiperben. Az RTL elárulta, vajon befolyásolja-e ez a sorozat jövőjét. TV + Bulvár--Otthon nélkül maradhat Ganxsta Zolee édesanyjahttp://www.life.hu/bulvar/20150325-ganxsta-zolee-rapper-edesanyja-kassai-ilona-87-eves-kossuth-dijas-szinesznotol-elvehetik-az-otthonat.htmlKassai Ilona 87 éves Kossuth-díjas színésznőtől adótartozásai miatt elvehetik a lakását.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.