Szóval így néz ki Blake Lively és Ryan Reynolds kislánya?

Forrás: AFP/Mike Coppola -
James kép fotó kislány gyermekkor Instagram megszületés Blake Lively Ryan Reynolds gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan három hónapja, hogy megszületett a sztárvilág egyik oly régóta várt csöppsége, akiről híres szülei még mindig igyekeznek visszatartani minden információt. Blake nemrég közzétett kiskori fotója miatt azonban a mi fantáziánk is elindult...

Kétségtelen, ha egyszer egy olyan párosnak gyereke születik, mint Blake Lively és Ryan Reynolds, annak csakis valami gyönyörűség lehet az eredménye.

Forrás: AFP/Mike Coppola

A Pletykafészek színésznője, akinek kislánya nagyjából három hónapja született meg, humoráról híres férjével továbbra is igyekeznek távol tartani a nyilvánosságtól a kis Jamest (legalább a neve már kiderült – nem is akárhogy).

Így nézne ki Katalin és Vilmos második gyermeke

A második királyi bébi születésééig még van körülbelül egy hónap, minket azonban nem hagyott nyugodni a gondolat, hogyan fog festeni a valóságban a csöppség - a végeredményt ide kattintva nézheted meg.

Blake nemrég posztolt kiskori fényképe alapján mégis összeállt már a fejünkben egy kép arról, hogyan festhet a csöppség. Valahogy így:

Forrás: Instagram/Blake Lively

Blake-ről, aki középen üldögél az ősrégi fotón, az E! Online spekulációi szerint nagyjából 2 éves korában készülhetett a szupercuki kép. Nos, akármelyik csodálatos génekkel bíró szülőjére is hasonlít a csöppség, bizonyára gyönyörű kislány, és már alig várjuk, hogy a sztárpár végre megmutassa a világnak.

Paul Walker után nevezte el kislányát Vin Dieselhttp://www.life.hu/csalad/20150324-paul-walker-utan-nevezte-el-kislanyat-vin-diesel-pauline-nak.htmlA Halálos iramban sztárja egy amerikai tévéműsorban árulta el a napokban született kislánya nevét, amelyet a 2013-ban halálos autóbalesetet szenvedett Paul Walker után kapott.Család--Ismét Diana nyomdokaiba lép, netán meglep bennünket Katalin? http://www.life.hu/trend/20150323-katalin-hercegno-hamarosan-megszul-megtippeljuk-milyen-ruhaban-mutatja-be-masodik-gyermeket.htmlKatalin esküvői ruhája hónapokkal a nagy nap előtt és után is mindenkit érdekelt, két éve pedig mindenki nagyon várta, milyen ruhában mutatja be első gyermekét a szép hercegnő. Most már tényleg csak pár nap, és megszületik György herceg kistestvére, arról azonban még nincs hivatalos információ, hogy kisfiú vagy kislány lesz. Addig is meglestük Katalin kedvenc ruhatervezőinek új kollekcióit, hogy megtippeljük, vajon mit visel majd a hercegnő, amikor a szülés után elhagyja a kórházat.Trend--Hajbakapva - ki nyeri a csatát? Te le tudod vágni a gyereked haját?http://www.life.hu/csalad/20150325-gyerekhajvagas-otthon-vagy-fodrasznal.htmlA hajápolás és a hajvágás sem tartozik a kicsik kedvenc időtöltése közé. Sokszor unatkoznak, néha akár félnek is a hajukkal kapcsolatos műveletektől.Család--Gyümölcslé helyett alkoholt szolgáltak fel egy 2 éves kislánynakhttp://www.life.hu/drlife/20150326-gyumolcsle-helyett-alkoholt-szolgalt-fel-egy-ashville-i-etterem-egy-2-eves-kislanynak.htmlEgészen másképp sült el Derek Gilliam születésnapi bulija, mint ahogyan azt a háromtagú család elképzelte: 2 éves kislányukat véletlenül történt alkoholfogyasztás miatt kórházba kellett vinniük az ünnepi vacsora után.Dr. Life--Kisfiú vagy kislány? Babaholmikat vásárolgatott Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20150324-katalin-hercegno-babaholmikat-vasarolgatott-kedvenc-ruhauzleteben-a-high-streeten.htmlAnglia legstílusosabb asszonya nem csupán magának válogatott néhány új ruhadarabot, hanem a hamarosan megérkező babájának és a kis György hercegnek is.Trend--Ördög Nóra kislánya háttal is ultracukihttp://www.life.hu/csalad/20150325-ordog-nora-a-tv2-musorvezetojenek-es-nanasi-pal-fotosnak-a-kislanya-mici-hattal-pozolt-fotos.htmlNánási Pál új fotósorozattal lepte meg rajongóit: ezúttal kislányát, Micit próbálta fotózni, de a cseles kishölgy inkább a hátát mutatta fotós apukájának, akit ez sem zavart. Így is bájos képek készültek!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.