Liptai Claudia bevallotta, miért mentené meg Gesztesit

Forrás: TV2 -
megmentés színésznő alkoholizmus Gesztesi Károly Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője nem szeretné, ha kislánya az ő sorsára jutna és elcsúszna a viszonya édesapjával.

Gesztesi Károly körül megfordult a világ, amióta szerződést bontott vele a TV2 Jóban Rosszban című sorozat főnöksége. A színész értetlenül áll a történtek előtt. Szinte rögtön felröppentek a pletykák, hogy alkoholprobléma áll menesztése hátterében. Liptai Claudia kiállt volt férje mellett, Gesztesi pedig azt nyilatkozta, ha gondban lenne, volt feleségétől kérne segítséget. Most a Best magazinban olvasható, Claudia miért tartja fontosnak, hogy őrangyalként védje Károlyt.

Forrás: TV2

Claudia saját példáján okulva tisztában van vele, mennyire tönkre tudja tenni az apa-lánya kapcsolatot az alkohol, ezért támogatja mindenben Gesztesit. „Karcsi most nehezebb időszakot él meg, de mi mind mellette vagyunk. Számíthat a gyerekeire, a családjára. Néhány hete maga fordult orvoshoz. Aki valaha próbált leszokni valamiről, azt tudja, milyen elszántság kell hozzá. Remélem, hogy minden rendbe jön" – mondta Claudia.

Pécsi Ildikó három év alatt egyszer láthatta az unokájáthttp://www.life.hu/csalad/20150326-pecsi-ildiko-szineszno-harom-ev-alatt-egyszer-lathatta-unkajat-amiota-fia-valopere-zajlik.htmlMióta Pécsi Ildikó fiának válópere zajlik, immáron három éve, a színésznő egyszer láthatta unokáját, a tizenhét éves Csabát.Család--Nehezen indult Vitray Tamás második házasságahttp://www.life.hu/csalad/20150326-vitray-tamas-musorvezeto-masodik-hazassaga-kallay-bori-szinesznovel-nehezen-indult.htmlKállay Bori, Vitray Tamás felesége őszintén vallott szerelemről, házasságról, egymásra találásról.Család--Majka családjával elhagyja az országot – Amerika felé veszik az iránythttp://www.life.hu/csalad/20150326-majka-rapper-a-tv2-musorvezetoje-ugy-dontott-csaladjaval-elhagyja-az-orszagot-es-amerika-fele-veszik.htmlMajka, párja Dundika mesélte el, hogy úgy döntöttek, hamarosan próbára teszik a szerencséjüket a tengerentúlon.Család--Ördög Nóra kislánya háttal is ultracukihttp://www.life.hu/csalad/20150325-ordog-nora-a-tv2-musorvezetojenek-es-nanasi-pal-fotosnak-a-kislanya-mici-hattal-pozolt-fotos.htmlNánási Pál új fotósorozattal lepte meg rajongóit: ezúttal kislányát, Micit próbálta fotózni, de a cseles kishölgy inkább a hátát mutatta fotós apukájának, akit ez sem zavart. Így is bájos képek készültek!Család--Itt a vége – Lara Stone hamarosan beadja a válókeresetethttp://www.life.hu/csalad/20150327-lara-stone-holland-modell-hamarosan-alairja-a-valokeresetet-es-elvalik-ferjetol-david-walliams.htmlPár hete robbant a hír, miszerint a holland modell 5 év házasság után külön költözött David Walliams komikustól, hamarosan pedig aláírják a válókeresetet is.Család--Palya Beát gyönyörű kislánya inspiráljahttp://www.life.hu/csalad/20150318-palya-beat-enekesnot-gyonyoru-kislanya-lili-inspiralja.htmlAz énekesnő ismét megmutatta Lilit. A csodaszép gyermek odaadóan simul anyukája karjába, olyan cukik együtt, hogy mi teljesen elolvadtunk tőlük.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.