A legtutibb családbarát programok hétvégére

család családbarát program gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán szórakoztató gyerekbarát hétvégi programot keresel? Hiába a folyamatosan nyüzsgő főváros, élvezetes budapesti családi elfoglaltságot néha nem is olyan könnyű találni. Összeszedtünk hát öt olyan tuti programot, amely biztosan felvillanyozza majd a gyerkőcöket!

Tropicarium – a cápás állatkert
A Camponában található vízi állatkertben az év minden napján várják a látogatókat. Az állatok itt nem ketrecben, hanem hatalmas akváriumokban élnek, a 12 méteres látványfolyosónak köszönhetően pedig szinte karnyújtásnyira lehet megcsodálni a különleges trópusi élőlényeket, egyebek mellett a tigris- és barna cápákat. A látványos cápaetetés és rájasimogatás garantáltan leveszi a lurkókat a lábukról! Ha pedig a kis család a Tropicarium minden egyes zugát végigjárta már, a közös programok az állatkerten kívül is folytatódhatnak! A Campona falain belül, a Tropicarium mellett a megannyi finomságot kínáló ételudvar, a Kölyökpark, a mozi és sokak nagy kedvence, az interaktív szórakozást kínáló Csodák Palotája is várja a szórakozni vágyó családokat.

Forrás: www.tropicarium.hu

Sweet escape – a családi szabadulás
Kicsit nagyobb gyerekeknek keresel hétvégi szórakozást? Egy izgalmas szabadulós játékra biztosan vevők lesznek! Egy szabadulós játék nagyszerű lehetőség arra, hogy a gyerekek próbára tegyék és egyúttal fejlesszék mind logikai, mind kreatív gondolkodásukat. Megnyugodhatsz, a Sweet Escape szabadulós játékban nincs semmi félelmetes, nincs ijesztgetés, és nincs horror! Az ötletes feladatok úgy fejlesztik a gyerekek együttműködési és kommunikációs készségét, hogy azonnali pozitív visszajelzést és sikerélményt is nyújtanak.

Budapesti Bábszínház – kicsiknek és nagyoknak
Eddig azt gondoltad, hogy a bábszínház csak a pici gyerekeknek való? Akkor bizony tévedtél! Gyermekek és a gyermeklelkű felnőttek számára egyaránt igazi csodát jelent az a pillanat, amikor egy addig élettelennek tűnő báb életre kel és elvarázsolja a közönséget a játékával. A Budapesti Bábszínházban az év számos napján tartanak előadásokat, naponta többet is délelőttől kora estig. A bábszínház repertoárjában minden korosztály megtalálhatja a szívének kedves előadást.

Forrás: www.budapest-babszinhaz.hu

János-hegy, Erzsébet-kilátó – irány a szabadba
Bár az áprilisi időjárás nem a kiszámíthatóságáról híres, de ha a hétvégén kegyes lesz hozzánk, és kirándulásra alkalmas idővel örvendeztet meg bennünket, akkor nincs mese, szedd össze a gyerkőcöket, és irány a János-hegy! Az Erzsébet-kilátóba felmászva gyönyörködhetsz a fákban, felfedezheted a hegy élővilágát, és élvezheted a friss, tiszta levegőt! Tavasszal az egész hegy virágba borul és kizöldül, ezt a látványt bizony nem érdemes kihagyni. Ráadásul a gyermekvasúttal, a fogaskerekűvel vagy a Zugligeti Libegővel tovább fokozhatod a gyerkőcök élményét.

Forrás: www.janoshegyikilato.hu

Noé Állatotthon – a kellemes a hasznossal
Imádják a gyerekek az állatokat, de nem engedhetitek meg magatoknak, hogy kutyust vagy macskát tartsatok? Kutyázzatok egy kicsit a Noésoknál! Éppen kisállat beszerzésén töröd a fejed? Látogassátok meg a gazdira váró szőrmókokat! Van, hogy kifejezetten családoknak szóló hétvégi programokkal várják az érdeklődőket, de ha nincs is éppen külön program, akkor is érdemes ellátogatnod a gyerkőcökkel, hiszen sok-sok hasznos információt megtanulhatnak a felelős állattartásról.

Amikor a női mell látványától felfordul a gyomrunkhttp://www.life.hu/csalad/20150402-anyukak-nyilvanos-szoptatasa-felhaborodast-kelt-az-emberekben.htmlTe elkapcsolod a televíziót, ha egy fedetlen női keblet látsz meg a képernyőn? Nem? Miért nem? És felháborodsz, ha egy anyuka közvetlenül melletted szoptatja meg éhes kisbabáját? Igen? Miért?CsaládThinkstockA húsvét igazi arca: a csokinyuszi csak egy nagy átverés!http://www.life.hu/csalad/20150401-tradicionalis-magyar-husveti-szokasok-a-locsolkodas-es-a-tojasfestes.htmlAlig ért véget a karácsony, az áruházak polcait szinte azonnal ellepték a különféle ízű, színű, formájú csokinyuszik és csokitojások. De biztos, hogy idehaza is csokoládényulakkal kell ünnepelnünk az egyik legrégibb és legjelentősebb keresztény ünnepet?CsaládThinkstockNem volt időd a húsvéti készülődésre? Ünnepi dekorációs tippek az utolsó pillanatrahttp://www.life.hu/otthon/20150331-gyors-es-latvanyos-husveti-dekoracios-tippek-az-unnep-elotti-napokra.htmlBeszippantott magába az ünnepi készülődés mókuskereke? A sütés-főzés-takarítás kombó mellett gondolni sem tudsz a saját kezűleg készített húsvéti dekorációra? Nem kell aggódnod, az alábbiakban összeszedtünk neked néhány könnyen beszerezhető, sikkes és vicces húsvéti kiegészítőt, amelyekkel káprázatosan hangulatos dekorációt varázsolhatsz otthonodba.Otthon--Rékasi Károly megmutatta pazar otthonáthttp://www.life.hu/otthon/20150402-rekasi-karoly-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-megmutatta-pazar-otthonat-ahol-pikali-gerda.htmlIgazi álomlakásban él Rékasi Károly és új párja, Pikali Gerda. A szerelmesek lenyűgöző teraszáról pazar kilátás nyílik a hegyes-dombos vidékre is.Otthon--Fukszia: csajos, divatos, őrülten szexi: így csempészd be az otthonodbahttp://www.life.hu/otthon/20150318-a-fukszia-szin-csajos-divatos-orulten-szexi-igy-csempeszd-be-az-otthonodba.htmlMerész, csajos, szexi: ez a szín egészen biztosan megosztja az embereket – van, aki sikítva menekül tőle, és van, akik bátran veszi magát körbe vele. Egy biztos: ezt a vidám színt nem lehet nem észrevenni. Így használd az otthonodban!OtthonOrigoTavaszi megújulás, a szobanövényeknek is!http://www.life.hu/otthon/20150331-tavaszi-megujulas-a-szobanovenyeknek-is-tanacsok-hogy-gyonyoruek-legyenek-a-novenyek-tavasszal.htmlUgye neked is ismerős az az érzés, amikor a zimankós tél elmúlásával tested-lelked szinte szomjazik a felöltődésre, új impulzusokra? Elsőre talán furcsán hangzik, de bizony szobanövényeid is érzékelik az évszakok változását és, ha továbbra is gyönyörködni szeretnél szépségükben, érdemes ezekben a hetekben az ő „lelkükkel”, vagyis inkább földjükkel is törődni kicsit.OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.