Íme az első fotó Nádai Anikó lányáról

Forrás: RTLKLUB -
fotó terhesség Éjjel nappal Budapest Való Világ Nádai Anikó RTL Klub kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szépen gömbölyödik a várandós Nádai Anikó pocakja, aki ezúttal a kislánya első fotójával lepte meg rajongóit.

Nádai Anikó a hétvégén, közösségi oldalán mutatta meg fehérneműs kismmafotóját. A szexi várrandós sorozatsztár, majd kicsattan a boldogságtól mióta kislánya érkezését várja, és ezúttal első gyermekének ultrahangos felvételt is megmutatta, az RTL klub sorozatának egykori szereplője.

Forrás: Instagram/NADAI_ANIKO
Gyerekek és a tűz - előzd meg a baleseteket!http://www.life.hu/csalad/20150327-gyerekek-es-a-tuzbalesetek.htmlMagyarországon a közelmúltban kettő, New Yorkban hét gyermek égett halálra. A két kisgyerek - mára már nagy valószínűséggel állítható - maga okozta a tüzet, a hét gyermek haláláért felelő lángok fellobbanását még nem tudni,ki vagy mi okozta.Család--Gyerekeivel lépett a nyilvánosság elé a frissen műtött Angelina Joliehttp://www.life.hu/csalad/20150329-angelina-jolie-dupla-maszektomiaja-utan-most-petevezeteket-es-petefeszkeit-is-eltavolittatta-a-minap.htmlA gyönyörű színésznőn nem is látszik, hogy komoly beavatkozáson van túl, gyerekei pedig szemmel láthatóan rajonganak érte. Család--Álomteljesítő születések - a te boldogságod fontosabb, mint a gyerekedé?http://www.life.hu/csalad/20150326-a-gyereknek-kell-teljesiteni-az-almaid.htmlTiszta sor, minden szülő jobbat akar a gyerekének, mint amiben neki része volt. Arra vágyik, hogy a gyerek elérhesse mindazt, ami neki nem adatott meg. Végső soron akár a saját álmait is átadja gyermekének, teljesítse ő, ha tudja. De vajon akarja-e a gyerek beteljesíteni a szülő álmait?Család--Szépen gömbölyödik Nádai Anikó pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20150329-szepen-gombolyodik-nadai-aniko-pocakja.htmlA Facebookján tette közzé meg párjával közös fotóját, valamit fehérneműs képét Anikó. A csinos kismama majd kicsattan a boldogságtól. CsaládOrigoLiptai Claudia bevallotta, miért mentené meg Gesztesithttp://www.life.hu/csalad/20150327-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-szineszno-bevallotta-miert-mentene-meg-gesztesi-karolyt.htmlA TV2 műsorvezetője nem szeretné, ha kislánya az ő sorsára jutna és elcsúszna a viszonya édesapjával.Család--Így néz ki egy igazán mérges kisgyerek - tündéri videóhttp://www.life.hu/csalad/20150325-a-kisdumasok-a-haragrol-beszelnek.htmlMIlyen érzés, amikor haragszunk? Kire szoktunk haragudni? Megütjük az, akire haragszunk? A Kisdumások bevállalták...Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.