Császárral született Gombos Edina második kisbabája

Forrás: TV2 -
terhesség kisfiú kisbaba császármetszés katéter vesekő egészség Gombos Edina megszületés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úszik a boldogságban a műsorvezető és férje, Alberto: hosszú, aggodalommal töltött várakozás után jött világra a sztárpár második gyermeke.

Nem mondható problémamentesnek Gombos Edina második terhessége. A TV2 műsorvezetője, aki a legnagyobb titokban, múlt héten adott életet kisfiának, veseköve miatt vesekatétert kapott és így töltötte várandóssága utolsó heteit – írja a Bors.

Forrás: TV2
48 órán belül szülhet Milla Jovovich?http://www.life.hu/csalad/20150327-milla-jovovich-szineszno-48-oran-belul-megszulheti-masodik-gyermeket.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, legutóbb hatalmas terhespocakkal túrázott Milla Jovovich. Most pedig úgy tűnik, ez az utolsó kirándulós képe a szülés előtt.Család--Óriásbébit vár Gombos Edina? Természetes úton szeretne szülni a TV2 sztármamájahttp://www.life.hu/drlife/20150319-napidoktor-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-termeszetes-uton-szeretne-eletet-adni-kisfianak.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, kisfiút hord a szíve alatt a TV szépséges műsorvezetője. A pici pedig bármelyik pillanatban a világra jöhet.Dr. Life--Szülők nélkül gáláztak a Beckham fiúkhttp://www.life.hu/csalad/20150330-brooklyn-romeo-es-cruz-beckham-szulok-nelkul-jelentek-meg-egy-galan.htmlKi hinné, hogy már akkorára nőttek Victoria és David Backham gyerekei, hogy a sztárpár szülői felügyelet nélkül is elengedi őket bulizni? Legutóbb egy gyerekcsatorna díjátadóján jelent meg a három fivér.Család--Szebeni István még ódzkodik a szülőszobátólhttp://www.life.hu/bulvar/20150327-szebeni-istvan-meg-bizonytalan-bemegy-e-a-szuloszobaba-felesege-anita-majusban-szul.htmlHamarosan édesapa lesz Szebeni István, akinek párja, Anita májusra várja a kis Patrikot. TV + Bulvár--Teljesen összeomlottak a a lezuhant Germanwings-gép másodpilótájának szüleihttp://www.life.hu/news/20150329-teljesen-osszeomlottak-a-a-lezuhant-germanwings-gep-masodpilotajanak-andreas-lubitznak-a-szulei.htmlAhogy már beszámoltunk róla, szándékosan vezette a földnek Andreas Lubitz másodpilóta a Germanwings-gépet, amely 150 emberrel a fedélzetén zuhant le a francia Alpokban. A rendőrség kiégésre és depresszióra utaló nyomokat talált a csütörtöki házkutatás során. Lubitz exbarátnője titkolózónak és gyötrődőnek nevezte a férfit, akinek a szülei a tragédiát követően teljesen összeomlottak. News--Nem akarták látni Sebestyén Balázsék a pucéran pózoló Gombos Edináthttp://www.life.hu/csalad/20150314-megalaztak-sebestyen-balazsek-a-morning-show-ban-a-puceran-pozolo-gombos-edinat.htmlKerekedő pocakkal, meztelenül, valamint fehérneműben állt modellt Gombos Edina. A TV2 műsorvezetőjén a péntek reggeli Morning Show-ban Sebestyén Balázsék gúnyolódtak. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.