Tímár Brigi megmutatta újszülött kislányát

győztes Tímár Brigitta Miss Intercontinental Hungary császármetszés szépségkirálynő kislány apás szülés újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja adott életet első gyermekének, Boginak a 2013-as Miss Intercontinental Hungary cím győztese. Brigi a Life.hu-nak mutatta meg a kis csöppségről készült első fotót.

Brigi egész terhessége alatt szexi kismama volt és a várandóssága minden percét élvezte. Az egykori szépségkirálynő elmesélte, számára hatalmas élmény volt a szülés, még annak ellenére is, hogy császármetszéssel hozta világra a kis Bogit.

Forrás: Tímár Brigitta

„El sem tudom képzelni, hogyan tudtam eddig nélküle élni! Elmondhatatlan melegség és boldogság önti el a szívem, amikor csak ránézek. Császárral szültem, mert Bogi farfekvéses baba volt. Nagyon gyorsan történt az egész: kedden fél 12-kor indultak el a fájások, fél egykor elfolyt a magzatvíz, 13:56-kor pedig megláttam a kis mézes-mázas testét. A férjem végig velem volt a szülés alatt. A SOTE II-es számú klinikáján szültem, ahol profi ellátásban és maximális segítségben volt részem. Nagyon jó élmény marad a szülés, mert a vágás sem fáj és napról napra jobban vagyok" – mesélte Brigi.

A húsvét igazi arca: a csokinyuszi csak egy nagy átverés! http://www.life.hu/csalad/20150401-tradicionalis-magyar-husveti-szokasok-a-locsolkodas-es-a-tojasfestes.html Alig ért véget a karácsony, az áruházak polcait szinte azonnal ellepték a különféle ízű, színű, formájú csokinyuszik és csokitojások sokasága. De biztos, hogy idehaza is csokoládé nyulakkal kell ünnepelnünk az egyik legrégibb és legjelentősebb keresztény ünnepet? Család Thinkstock Megszületett Milla Jovovich második gyereke http://www.life.hu/csalad/20150402-milla-jovovich-modellnek-megszuletett-a-masodik-gyereke.html Szerdán megszületett a híres modell második gyereke. A kislány a Dashiel nevet kapta. Család -- Gombos Edina megmutatta kisfiát http://www.life.hu/csalad/20150401-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-megmutatta-kisfiat-matteot-akit-csaszarmetszessel-hozott-vilagra.html Gombos Edina a TV2 Aktív adásában, mesélt kisfiáról és egy fotót is mutatott a csöppségről. Család -- Szépen cseperednek a sztárcsemeték http://www.life.hu/csalad/20150331-szepen-cseperednek-a-sztarcsemetek-hujber-feri-kislanya-fesus-nelly-kislanya-es-majka-kisfia-is.html Rohan az idő! Megmutatjuk, mekkorát nőttek Hujber Feri gyermekei, milyen cuki kislány Fésűs Nelly csöppsége és Majka kisfia miben ütött az édesapjára. Család -- Íme az első fotó Nádai Anikó lányáról http://www.life.hu/csalad/20150330-nadai-aniko-az-rtl-klub-valovilag-es-az-ejjel-nappal-budapest-szereploje-megmutatta-elso-gyermekenek.html Szépen gömbölyödik a várandós Nádai Anikó pocakja, aki ezúttal a kislánya első fotójával lepte meg rajongóit. Család RTLKLUB De mégis ki az az Angelina Pitt? http://www.life.hu/csalad/20150330-angelina-jolie-lehet-hogy-felvette-ferje-brad-pitt-nevet.html Angelina Jolie lehet, hogy már nem is Jolie, hanem Angelina Pitt. Múlt héten legalábbis kétszer is így hívta magát. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.