Újabb bébibumm! Peller Mariann második gyermekét várja

Forrás: Story4 TV -
terhesség kisbaba Peller Mariann lány fiú kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor a műsorvezető és párja eldöntötték, jöhet a második gyermek, a gólya szinte azonnal kopogtatott is náluk.

Mariann - aki nemrég még gondolni sem akart második babára - három terhességi tesztet is csinált, mire elhitte, áldott állapotban van. Hiszen alig döntötték el férjével, hogy szeretnének második gyereket, Mariann azonnal teherbe is esett. A műsorvezető jelenleg a negyedik hónapban jár, és a baba nemét is elárulta.

Forrás: Story4 TV

„Reméltem, hogy lányom lesz, és megtapasztalhatom a kislányos anyukák életét is, de amikor az orvos közölte, 95%, hogy fiúnk születik, annak is nagyon-nagyon örültem" – mesélte Mariann, aki már mondogatja is a kisfiának, hogy a testvére ott van a pocakjában.

Trónok harca a brit uralkodóházban: Veszélybe kerül-e György herceg az újabb trónkövetelő színre lépésével?http://www.life.hu/csalad/20150408-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-brit-kiralyi-par-masodik-gyermekenek-vajon-mi-lesz-a-sorsa.htmlLaza lesz és lázadó? Netán elnyomott, meghunyászkodó? Vagy egy elkényeztetett ficsúr? És vajon letaszítja-e trónjáról testvérét, György herceget? A gyermekek életének alakulását bizony nagyban befolyásolja születési sorrendjük, utánajártunk hát, milyen sors vár Katalin hercegné és Vilmos herceg hamarosan világra jövő másodszülött gyermekére.CsaládNorthfotoNe tedd - ezért biztosan nem kell utcára dobnod a kutyád!http://www.life.hu/csalad/20150402-ezekre-figyelj-ha-gyermeket-szeretnel-vallalni-ugy-hogy-kutyat-is-tartasz.htmlA kutya az ember legjobb barátja, sőt vannak családok, ahol a szőrös kis négylábút szinte gyermekükként szeretik. De mi történik, ha a fogadott „gyerek” mellé a gólya egy valódi kisbabát is hoz a házhoz? Te is utcára tennéd a kutyádat, ha kiderülne, hogy gyermeket vársz?CsaládThinkstockCsodadesszert Olaszországból - hihetetlenül finom és elképesztően egyszerűhttp://www.life.hu/csalad/20150407-az-olasz-csodadesszert-a-tokeletes-panna-cotta-receptje.htmlMennyeien finom, és villámgyorsan elkészítheted! Az Észak-Olaszországból, Piemontéból származó panna cotta a világ egyik legegyszerűbben elkészíthető édessége. Mutatjuk a receptjét!Család--Tom Cruise több mint egy éve nem látta a kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20150408-tom-cruise-tobb-mint-egy-eve-nem-latta-katie-holmesszal-kozos-gyereket-surit.htmlTom Cruise nem igazán törekszik arra, hogy jó apuka legyen. Már több mint egy éve nem látogatta meg lányát, a nyolcéves Surit.Család--Hujber Feri élete 180 fokos fordulatot vetthttp://www.life.hu/csalad/20150407-hujber-feri-szinesz-elete-180-fokos-fordulatot-vett-miota-ketszer-visszajott-a-halalbol.htmlA vadóc színész komolyan vette a figyelmeztetést, amit a sorstól kapott, és mióta kétszer visszatért a halálból, teljesen új életet kezdett. Család--A legtutibb családbarát programok hétvégérehttp://www.life.hu/csalad/20150330-az-ot-legjobb-csaladbarat-program-az-aprilis-10-11-12-hetvegere.htmlIgazán szórakoztató gyerekbarát hétvégi programot keresel? Hiába a folyamatosan nyüzsgő főváros, élvezetes budapesti családi elfoglaltságot néha nem is olyan könnyű találni. Összeszedtünk hát öt olyan tuti programot, amely biztosan felvillanyozza majd a gyerkőcöket!CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.