Komplikációk a terhességnél? Korábban érkezhet Katalin hercegnő kisbabája

Forrás: AFP/Chris Jackson -
Katalin2015 Katalin hercegnő terrorfenyegetés kisbaba sajtó császármetszés szülés Vilmos herceg időpont komplikáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vártnál korábban érkezhet meg Vilmos és Katalin második kisbabája – jelentette a brit királyi palota. A világ pedig máris találgatni kezdett: vajon miért változott meg az időpont?

A vártnál kicsit korábban érkezhet Katalin hercegnő második kisbabája. Április 25-ére volt kiírva az egykori Kate Middleton, azonban a legfrissebb hírek szerint már április 15-én világra hozhatja a királyi bébit.

Forrás: AFP/Chris Jackson

Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, az új időpont hatására máris beindultak a találgatások a sajtóban: vajon valami komplikáció támadt? A császármetszés miatt került előrébb az időpont? Van-e ennek köze ahhoz, hogy Katalint a második terhessége elején súlyos rosszullétek gyötörték?

Katalin, a diétahercegnő

A mindig karcsú Katalin hercegnőtől köztudottan nem állnak távol a diéták. A Life.hu ITT gyűjtötte össze a kedvenceit – vajon melyiket választja majd a kis trónörökös születése után?

Más források szerint terrorfenyegetés miatt változtatták meg a dátumot, ami miatt a brit királyi család biztonsága lett most az első és legfontosabb az Egyesült Királyság számára. Egyelőre azonban semmi biztosat nem tudni a dátumváltoztatással kapcsolatosan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.