Az örökbefogadást fontolgatja Simon Cowell

Forrás: Twitter/Simon Cowell -
örökbefogadás Simon Cowell kisbaba zsűritag Lauren Silverman állatbarát Britain's Got Talent
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres televíziós producernek 2014-ben Valentin napon született meg a kisfia, Eric. Mostanában pedig sokszor nyilatkozik arról, hogy barátnőjével testvért szeretnének a fiúknak, ráadásul az örökbefogadást is fontolóra vették.

Simon Cowell és párja, Lauren Silverman, akit egyébként legjobb barátjától szeretett el a producer, kistestvért szeretnének 14 hónapos kisfiúknak. „Én és Lauren több saját gyereket is szeretnénk, de az örökbefogadásban is gondolkodunk. Szerintünk ez jó ötlet" – nyilatkozta Simon. A Britain's Got Talent híres zsűritagja egyébként arról is sokat mesélt, hogy mennyire ügyel arra, hogy jól nevelje fel a gyerekét. „Nagyon fontosnak tartom megtanítani neki azt, hogy kedves és barátságos legyen az emberekkel." Simon Cowell azt is kiemelte, hogy nagy állatbarátnak neveli majd a gyerekeit.

Forrás: Twitter/Simon Cowell

Tudtad? Magyarországra jön a Got Talent show!

Az RTL Klub úgy döntött, frissítésre van szükség, ezért szünetelteti az X-Faktort. Helyette pedig a külföldön is népszerű Got Talent elnevezésű show-műsorral örvendezteti meg a nézőket. Mi már ott voltunk a válogatón is, amiről itt számoltunk be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.