Ez ám a családi idill! Intim fotót posztolt Gombos Edina

Forrás: TV2 -
ágy TV2 szülés intim család Gombos Edina gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindennapjainak egy egészen intim szegletébe engedett bepillantást a TV2 műsorvezetője.

Az immáron kétgyermekes édesanya , Gombos Edina nem mindennapi családi fotót posztolt közösségi oldalán. A képen kisgyermekei, Miranda és Matteo fogják közre boldog anyukájukat, aki igencsak megdolgozott ezért a harmóniáért.

Forrás: Facebook/Gombos Edina

„Elalvás előtt az egyik jobbról ölel, a másik balról csimpaszkodik. Nincs ennél jobb érzés a világon. Bearanyozzák az életemet!" – írt a kép mellé Edina.

Íme Blake Lively gyönyörű gondolatai az anyaságról http://www.life.hu/csalad/20150414-blake-lively-szineszno-az-allure-magazinnak-nyilatkozott-az-anyasagrol.html A 27 éves színésznő ezúttal az amerikai Allure magazin májusi számának címlapján szerepel. A fotók mellett természetesen egy interjú is készült vele a magazinba, melyből kiderül, hogy a színésznő gondolkodásmódja egészen megváltozott kislánya születése óta. Család -- Az örökbefogadást fontolgatja Simon Cowell http://www.life.hu/csalad/20150413-simon-cowell-televizios-producer-es-baratnoje-lauren-silverman-az-orokbefogadast-fontolgatjak.html A híres televíziós producernek 2014-ben Valentin napon született meg a kisfia, Eric. Mostanában pedig sokszor nyilatkozik arról, hogy barátnőjével testvért szeretnének a fiúknak, ráadásul az örökbefogadást is fontolóra vették. Család -- Újabb őrület! Egyre több babát neveznek el a Trónok harca karakterei után http://www.life.hu/csalad/20150413-egyre-tobb-amerikai-kisbabat-neveznek-el-a-tronok-harca-sorozat-karakterei-utan.html Arya, Tyrion és Khaleesi – a The Huffington Post írása szerint ezek a keresztnevek törtek a legnépszerűbb amerikai keresztnevek listájának élére az HBO nagysikerű sorozatának indulása után. Család Origo Bobby Brown szórakozni ment - nem beszél lánya tragikus helyzetéről http://www.life.hu/csalad/20150412-bobby-brown-szorakozni-karaokezni-ment-nem-beszel-lanya-tragikus-helyzeterol.html Ahogyan korábban megírtuk, romlott az állapota és emiatt továbbra is kómánban tartják Bobbi Kristina Brownt, miután gégemetszést hajtottak végre rajta. Család -- Szívszorító videó: így búcsúzik aranyhalától a kisfiú - ezt még te is megkönnyezed! http://www.life.hu/csalad/20150411-szivszorito-video-egy-kisfiurol-aki-el-bucsuzik-halott-aranyhalatol.html Az internet legújabb sztárja egy igen szomorú kisfiú, aki éppen elveszített legkedvesebb barátját. Ezt a videót nézve a szívünk szakad meg: a kisfiú halott aranyhalacskájától búcsúzik. Család -- Hatalmas terhespocakkal állt modellt Hargitai Bea http://www.life.hu/csalad/20150412-hatalmas-terheshassal-allt-modellt-hargitai-bea.html Hargita Bea igazán jól dokumentálja várandóssága heteit. A kismamáról számos fotó készült, így rajongói is vele együtt követhették, hogyan nő a pocakja. Család --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.