Ez nagyon cuki! Miért kereste Vilmos herceget kisfia a szekrényben?

Forrás: AFP/John Stillwell -
anekdota Kína Katalin hercegnő keresés szekrény utazás Vilmos herceg György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mialatt Vilmos herceg Kínában teljesítette királyi kötelességét, fia, György herceg a földrajzi ismereteit igyekezett kamatoztatni: apukája keresésére indult a kínai szekrénybe.

Ez már túl cuki ahhoz, hogy igaz legyen! Bár a mindössze 20 hónapos György herceg már körbeutazta a Földet, mielőtt beszélni tudott volna, a kis trónörökösnek még van mit tanulnia a világról.

Forrás: AFP/John Stillwell

Legalábbis erről árulkodik az az anekdota, amelyet maga Katalin hercegnő mesélt el Claudia Gordon luxusutazási tanácsadónak, akinek egy londoni hotel ünnepségén volt szerencséje beszélgetni a második gyermekét váró hercegnővel.

Trónok harca a brit uralkodóházban?

Laza lesz és lázadó? Netán elnyomott, meghunyászkodó? Vagy egy elkényeztetett ficsúr? És vajon letaszítja-e a trónról testvérét, György herceget Katalin és Vilmos második gyermeke? A teljes cikkért kattints ide!
Harry herceg vörös haján viccelődött egy kisfiúhttp://www.life.hu/news/20150407-harry-herceg-ausztraliai-kuldetesen-egy-kisfiu-voros-hajat-dicsero-transzparenst-keszitett.htmlAusztráliában meglepő táblával fogadták a herceget. Egy vörös hajú kisfiú készített vicces transzparenst Harrynek.News--Komplikációk a terhességnél? Korábban érkezhet Katalin hercegnő kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20150413-katalin-hercegno-masodik-kisbabaja-a-vart-idopontnal-korabban-erkezik-terhessegi-komplikaciok-es.htmlA vártnál korábban érkezhet meg Vilmos és Katalin második kisbabája – jelentette a brit királyi palota. A világ pedig máris találgatni kezdett: vajon miért változott meg az időpont?Család--Most kiderül, melyik étel vezet Harry herceg szívéhezhttp://www.life.hu/news/20150410-a-brit-kiralyi-csalad-egykori-szakacsa-elarulta-melyik-etel-vilmos-herceg-es-harry-herceg-kedvence.htmlA brit királyi család egykori szakácsa, Darren McGrady elárulta, milyen finomságokon nőtt fel Vilmos és Harry, illetve melyik trónörökösnek mi volt a kedvenc eledele.News--Könnyen megromolhat a hercegi család boldogsága: Vajon Katalin hercegné tisztában van a rá váró nehézségekkel?http://www.life.hu/csalad/20150414-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-felkeszult-e-masodik-gyermekuk-erkezesere.htmlA legfrissebb hírek szerint április vége helyett, akár már ezen vagy a jövő héten is világra jöhet a legkisebb királyi csemete, megszületik Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke. A kis György tehát hamarosan új játszópajtást kap. Csak remélni tudjuk, hogy a királyi pár idejében felkészítette elsőszülött gyermekét az új jövevény érkezésére, a testvéri féltékenység ugyanis könnyen megmérgezheti a család boldogságát.Család--Mit érezhet György herceg, ha megérkezik a kistesó?http://www.life.hu/csalad/20150407-tippek-katalin-hercegnonek-masodik-gyereke-szuletesehez.htmlMikor Katalin hercegnő és Vilmos herceg Új-Zélandon gyerekek közé vitte a kis Györgyöt, mindenki nagyon elcsodálkozott, mennyire vadul viselkedett az egyébként szupercuki trónörökös. Mi lesz, ha megérkezik a kistesó?Család--Mi lesz velünk két évig Katalin hercegnő nélkül? http://www.life.hu/csalad/20150409-katalin-hercegno-vissza-akar-vonulni-ket-evre.htmlAz a hír járja a brit királyi udvarban, hogy Katalin hercegnő vissza akar vonulni két évre, nem szeretné ugyanis azt a hibát elkövetni, mint György herceg születése után. CsaládNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.