Solange Knowles Richard Lawson Vámpírnaplók esküvő házasság Beyoncé Bianca Lawson Tina Knowles mostohatestvér Hazug csajok társasága
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tina Knowles és Richard Lawson házasságával újabb tehetség érkezett a világhírű énekesnő családjába. Ismerd meg Bianca Lawsont!

Újabb tehetséget üdvözölhet családjában Beyoncé és húga, Solange Knowles. A két világhírű énekesnő ugyanis egy új mostohatestvért kaptak Bianca Lawson személyében, miután édesanyjuk, Tina Knowles a hétvégén végre kimondta a boldogító igent Richard Lawsonnak, akivel immár hosszú évek óta alkotnak egy párt.

Forrás: AFP

Na, de térjünk vissza Biancára, aki valószínűleg már ismerős lehet a tévénézők számára: a 36 éves színésznő, aki 9 éves kora óta a pályán van, szerepelt már többek között a nagy népszerűségnek örvendő Hazug csajok társaságában, a Teen Wolf – Farkasbőrben című sorozatban és a hamarosan új főszereplővel gazdagodó Vámpírnaplókban is. Nem mellesleg nagyon hasonlít Rihannára is:

/1504/Megta2015415112552

Szerinted hasonlít egymásra Bianca Lawson és Rihanna?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.