Édes hajas baba lett Béres Alexandra kislánya

Forrás: Facebook/Béres Alexandra - Súlykontroll -
Születés baba haj kislány Béres Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kicsi Flóráról olyan cuki képet posztolt édesanyja, ami egyből elrabolta a szívünket és úgy gondoltuk, ezt a fotót nektek is látnotok kell.

Tavaly októberben született meg Béres Alexandra második kislánya, Flóra . A fitnessbajnok gyermeke születés után nem osztotta be kellően energiáit és egyszer rosszul lett egy óráján, de ez már a múlt! Flórácska szemmel láthatóan nagyot nőtt és már a kevéske haját is copfba lehet fogni.

Forrás: Facebook/Béres Alexandra - Súlykontroll

"Már Flóra hajacskáját is fésülhetem. Nagy kópé a csajszi!" – írta a kép mellé Szandra.

Álomapuka lett a fenegyerek Árpa Attilából http://www.life.hu/csalad/20150416-arpa-attila-szinesz-producer-rendezo-bevallotta-kislanya-amira-mivel-tud-ra-hatni.html Kislánya egy perc alatt meglágyítja a kemény rendező és producer szívét. A kis Amira tudja, mi az, amivel lekenyerezheti apukáját. Család -- Édesapja ellenezte Trokán Nóra házasságát http://www.life.hu/csalad/20150416-trokan-nora-szineszno-hazassagat-edesapja-trokan-peter-ellenezte.html A szép színésznő két válást csinált végig életében, de már sikerült mindkettőn túltennie magát. Család Origo Ez ám a családi idill! Intim fotót posztolt Gombos Edina http://www.life.hu/csalad/20150414-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-intim-fotot-posztolt-az-agyabol.html Mindennapjainak egy egészen intim szegletébe engedett bepillantást a TV2 műsorvezetője. Család Origo Csinos, fiatal lánnyal látták Palik Lászlót - kiderítettük, ki ő http://www.life.hu/bulvar/20150415-kideritettuk-ki-a-titokzatos-barna-lany-palik-laszlo-mellettt.html Titokzatos barna nővel látták Palik Lászlót Budapesten. Az egyik napilap munkatársai a Gresham-palota előtt Tom Hanks érkezésére várva botlottak bele a sportriporterbe hétfőn délelőtt. TV + Bulvár MTI/Földi Imre Újabb bébibumm! Peller Mariann második gyermekét várja http://www.life.hu/csalad/20150409-peller-mariann-musorvezeto-masodik-gyermeket-varja-es-a-baba-nemet-is-elarulta.html Amikor a műsorvezető és párja eldöntötték, jöhet a második gyermek, a gólya szinte azonnal kopogtatott is náluk. Család Origo Hujber Feri élete 180 fokos fordulatot vett http://www.life.hu/csalad/20150407-hujber-feri-szinesz-elete-180-fokos-fordulatot-vett-miota-ketszer-visszajott-a-halalbol.html A vadóc színész komolyan vette a figyelmeztetést, amit a sorstól kapott, és mióta kétszer visszatért a halálból, teljesen új életet kezdett. Család --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.