Megszületett a Jóban Rosszban sztárjának kisbabája

Születés Jóban Rosszban sorozat kislány csöppség Fridel Fruzsina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán délután fél négykor megszületett Fridel Fruzsina kisbabája. A Jóban Rosszban egykori Nemes Violája így már három kislány édesanyja.

Fridel Fruzsinát jó pár éve nem láthattuk már a képernyőn. Ez nem is véletlen, hiszen mióta kiszállt a sorozatból, három gyermeket szült, akik természetesen minden idejét lekötik. A kislány egyébként a Lotti nevet kapta. A nővérei, Luca és Bodza már biztosan nagyon várják haza a kis csöppséget.

A színésznő ezt a bájos képet osztotta meg a közösségi oldalán! Gratulálunk!

Forrás: Facebook/Fridel Fruzsina

Újra együtt! Bruce Willis Demi Moorral és lányaival fényképezkedetthttp://www.life.hu/csalad/20150414-bruce-willis-demi-moore-es-harom-lanyuk-egyutt-fotozkodtak.htmlEzer éve nem láttuk így Bruce Willist és családját. Most azonban mind összegyűltek, és meg is örökítették ezt a különleges és ritka pillanatot.Család--Az évezred legcikisebb helyzete - szupervicces videóhttp://www.life.hu/csalad/20150327-a-kisdumasok-a-cikis-helyzetekrol-a-szegyenrol-beszelnek.htmlMilyen az, amikor valami nagyon cikis? Milyen helyzetben érzi magát valaki cikisnek? Milyen érzés az, amikor kinevetnek minket? A Kisdumások megosztják velünk legkínosabb élményeiket. Család--Tiszta apja! Cuki fotót posztolt kisfiáról Shakirahttp://www.life.hu/csalad/20150416-shakira-kisfia-shasha-nagyon-hasonlit-edesapjara-gerard-pique-sztarfocistara.htmlNem tudunk betelni Gerard Piqué és Shakira legkisebb fiával, Sashával, akiről a kolumbiai énekesnő a minap posztolt egy nagyon édes fotót. Meg kell állapítanunk: le sem tagadhatná apukáját!CsaládOrigoElőször beszélt az anyaságról a gyönyörű Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/csalad/20150416-scarlett-johansson-eloszor-beszelt-az-anyasag-oromeirol.htmlMég nagyon újoncnak számít a gyereknevelésben, ezért nem szeretne tanácsokat osztogatni senkinek a színésznő, aki egy ausztrál lapnak mesélt élete legnagyobb szerepéről, az anyaságról.Család--Évekig nem állt szóba édesanyjával ÉNB Alexahttp://www.life.hu/csalad/20150416-alexa-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-evekig-nem-beszelt-edesanyjaval.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest sztárját gyermekkorában elhagyta az édesanyja. Annak ellenére, hogy Alexa ezt a mai napig nem tudta feldolgozni, mostanában már találkozgat vele.CsaládFotó: Margitay Klára/Life.huÉdes hajas baba lett Béres Alexandra kislányahttp://www.life.hu/csalad/20150416-beres-alexandra-fitness-edzo-kislanya-flora-nagyot-nott-es-cuki-hajas-baba-lett.htmlA kicsi Flóráról olyan cuki képet posztolt édesanyja, ami egyből elrabolta a szívünket és úgy gondoltuk, ezt a fotót nektek is látnotok kell.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.