Jaksity Kata szívhez szólóan emlékezett meg elhunyt kislányáról

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
MTVA halál gyász kislány vetélés emlékezés Jaksity Kata magzat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
18 éve történt, mégsem feledi meg nem született kislányát a műsorvezető, akiben még mindig vannak kérdések.

Jaksity Kata hat hónapos terhesen vesztette el kislányát, akiről szívhez szóló sorokkal emlékezett meg.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„Ma lenne 18 éves. 18! Nagykorú lány. Vajon hosszú lenne a haja vagy rövid? Magas lenne vagy nem annyira? Rám hasonlítana inkább vagy az apjára? Egyetemre készülne, vagy más irányt választana, amihez a támogatásomat kérné? Esténként beszélgetne velem a szerelméről? Hiába a 18 év, nem telik el azóta sem 1-2 napnál több, hogy ne jutna eszembe, és ne szeretném tudni, hogy milyen lenne, ha itt lehetne" – írta Kata.

Szily Nóra interjúja

„Sok mindent nem vállaltam el azért, mert fölmértem, hogy mennyit venne el a gyerekeimtől. De ez nem volt áldozat, félre ne értsd! És most igazol az élet, mert a fiaimmal nagyon jó a kapcsolatom"mesélte a Life.hu sztárszerzőjének Kata.
Évekig nem állt szóba édesanyjával ÉNB Alexahttp://www.life.hu/csalad/20150416-alexa-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-evekig-nem-beszelt-edesanyjaval.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest sztárját gyermekkorában elhagyta az édesanyja. Annak ellenére, hogy Alexa ezt a mai napig nem tudta feldolgozni, mostanában már találkozgat vele.CsaládFotó: Margitay Klára/Life.huÉdes hajas baba lett Béres Alexandra kislányahttp://www.life.hu/csalad/20150416-beres-alexandra-fitness-edzo-kislanya-flora-nagyot-nott-es-cuki-hajas-baba-lett.htmlA kicsi Flóráról olyan cuki képet posztolt édesanyja, ami egyből elrabolta a szívünket és úgy gondoltuk, ezt a fotót nektek is látnotok kell.Család--Álomapuka lett a fenegyerek Árpa Attilábólhttp://www.life.hu/csalad/20150416-arpa-attila-szinesz-producer-rendezo-bevallotta-kislanya-amira-mivel-tud-ra-hatni.htmlKislánya egy perc alatt meglágyítja a kemény rendező és producer szívét. A kis Amira tudja, mi az, amivel lekenyerezheti apukáját.Család--Ki sem találnád, min pereskedik Sofia Vergara és exehttp://www.life.hu/csalad/20150416-sofia-vergara-es-exe-pereskednek.htmlA gyönyörű Sofia Vergara és exe komoly háborúba kezdett, és nem is akármin. A férfi még mindig gyereket szeretne a színésznőtől, de nem a megszokott módon. Család--George Clooney robbanószerkezettel a testén sétálgatotthttp://www.life.hu/csalad/20150414-george-es-amal-clooney-a-money-monster-film-forgatasi-szuneteben-setalgattak.htmlA sármos színész éppen a Money Monster című filmet forgatja New Yorkban. Az egyik forgatási szünetben a felesége is meglátogatta, és együtt sétáltatták meg a kutyájukat. De vajon miért volt Clooney testén robbanószerkezet?Család--Bármelyik pillanatban szülhet Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20150415-katalin-hercegno-barmelyik-pillanatban-szulhet-ezert-megkezdodtek-az-elokeszuletek-a-masodik-gyermek.htmlMegkezdődtek az előkészületek a kis trónörökös fogadására: a második gyermekét váró Katalin hercegnő a hivatalos források szerint a mai napra, vagyis április 15-ére van kiírva.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.