Megkezdődtek a fájások?! - Hatalmas felhajtás mellett születik meg Katalin hercegné babája

Forrás: Northfoto -
Katalin2015 Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi család rajongói már gyülekeznek a Hyde Park melletti St. Mary kórház előtt: Vilmos herceg és Katalin hercegné második gyermeke a napokban jön világra. 

A kórház egyébként már kordonnal van elkerítve, a kíváncsi rajongók és a sajtósok sem tudnak behatolni a kórház közvetlen területére - írja a usmagazine.com.

Ráadásul, mivel Katalinnál április 14-én már megkezdődtek a fájások, valószínű, hogy az újabb trónörökös hamarosan világra jön.

Forrás: Northfoto

A kis György herceg születésekor a kórház előtt fotósok és forgatócsoportok százai strázsáltak, ami elég nagy felfordulást okozott, ezért ezen most változtatnak. A mostani rendelet szerint a stábok egészen addig nem foglalhatják el helyüket, amíg Katalin hercegné be nem vonul a szülészetre, várhatóan néhány nappal a szülés előtt.

Könnyen megromolhat a hercegi család boldogsága - Vajon Katalin hercegné tisztában van a rá váró nehézségekkel?http://www.life.hu/csalad/20150414-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-felkeszult-e-masodik-gyermekuk-erkezesere.htmlA legfrissebb hírek szerint április vége helyett akár már ezen vagy a jövő héten is világra jöhet a legkisebb királyi csemete, megszületik Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke. A kis György tehát hamarosan új játszópajtást kap. Csak remélni tudjuk, hogy a királyi pár idejében felkészítette elsőszülött gyermekét az új jövevény érkezésére, a testvérféltékenység ugyanis könnyen megmérgezheti a család boldogságát.Család--Bármelyik pillanatban szülhet Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20150415-katalin-hercegno-barmelyik-pillanatban-szulhet-ezert-megkezdodtek-az-elokeszuletek-a-masodik-gyermek.htmlMegkezdődtek az előkészületek a kis trónörökös fogadására: a második gyermekét váró Katalin hercegnő a hivatalos források szerint a mai napra, vagyis április 15-ére van kiírva.Család--Komplikációk a terhességnél? Korábban érkezhet Katalin hercegnő kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20150413-katalin-hercegno-masodik-kisbabaja-a-vart-idopontnal-korabban-erkezik-terhessegi-komplikaciok-es.htmlA vártnál korábban érkezhet meg Vilmos és Katalin második kisbabája – jelentette a brit királyi palota. A világ pedig máris találgatni kezdett: vajon miért változott meg az időpont?Család--Kezdődhet a visszaszámlálás: Április 25-én érkezhet Katalin hercegnő babájahttp://www.life.hu/csalad/20150331-katalin-hercegno-aprilis-25-en-szulhet.htmlA jelenlegi állás szerint György herceg 21 hónappal fiatalabb kistesója április 25-én érkezik a királyi családba. Bika jegyű lesz a fiatalabbik royal baby?Család--Ismét Diana nyomdokaiba lép, netán meglep bennünket Katalin? http://www.life.hu/trend/20150323-katalin-hercegno-hamarosan-megszul-megtippeljuk-milyen-ruhaban-mutatja-be-masodik-gyermeket.htmlKatalin esküvői ruhája hónapokkal a nagy nap előtt és után is mindenkit érdekelt, két éve pedig mindenki nagyon várta, milyen ruhában mutatja be első gyermekét a szép hercegnő. Most már tényleg csak pár nap, és megszületik György herceg kistestvére, arról azonban még nincs hivatalos információ, hogy kisfiú vagy kislány lesz. Addig is meglestük Katalin kedvenc ruhatervezőinek új kollekcióit, hogy megtippeljük, vajon mit visel majd a hercegnő, amikor a szülés után elhagyja a kórházat.Trend--Ilyen lesz a királyi csemete: megvan az első fotó Katalin kisbabájáról!http://www.life.hu/csalad/20150330-katalin-hercegne-kisbabajarol-megmutattak-az-elso-fotot-es-azt-is-megrebesgettek-hogy-lany-lesz.htmlNéhány hetet még várni kell arra, hogy Katalin hercegnő és Vilmos herceg második kisbabája megszülessen, az első fotó azonban máris megjelent róla: egy 3D-s ultrahang felvétel.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.