Édesapja történetein nő fel Heath Ledger kislánya

Forrás: Northfoto, AFP -
halál drog otthon kislány New York Heath Ledger túladagolás kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres színész testvére, Kate gondoskodik arról, hogy a tragikus hirtelenséggel elhunyt sztár kislánya soha ne felejtse el édesapját.

Immár 7 éve, hogy Heath Leadgert holtan találták New York-i otthonában, ám a színész testvére, Kate ügyel rá, hogy az elhunyt sztár kislányában, Matildában örökre megmaradjon édesapja emléke.

Michelle Willams és Matilda Forrás: Northfoto, AFP

Heath Ledger: Egy félbetört karrier

A tragikus hirtelenséggel elhunyt színész jóképű tinisztárként kezdte, majd olyan művésszé vált, aki már pusztán azzal felkeltette az érdeklődést egy-egy film iránt, hogy szerepet vállalt benne. A Heath Ledger életéről és pályafutásáról szóló cikket ide kattintva olvashatod el az Origón.
Megható videóval búcsúzik a Halálos Iramban csapata Paul Walkertőlhttp://www.life.hu/news/20150408-a-halalos-iramban-csapata-meghato-videoklippel-bucsuzik-az-elhunyt-paul-walkertol.htmlAz egész világot bejárta a videó, amellyel a Halálos Iramban csapata búcsút vesz a filmtől és tragikus hirtelenséggel elhunyt sztárjától, Paul Walkertől.News--Kedden áll bíróság elé az AC/DC halálos fenyegetéssel és drogbirtoklással vádolt dobosa - Hét év szahttp://www.life.hu/news/20150418-kedden-all-birosag-ele-uj-zelandon-phil-rudd-az-ac-dc-halalos-fenyegetessel-es-drogbirtoklassal.htmlKedden áll bíróság elé Új-Zélandon Phil Rudd, az AC/DC halálos fenyegetéssel és drogbirtoklással vádolt dobosa - jelentette be pénteken Craig Tuck, a zenész ügyvédje, aki szerint várhatóan egynapos lesz a tárgyalás.NewsOrigoCourtney Love miatt lett öngyilkos Kurt Cobain?http://www.life.hu/intim/20150420-courtney-love-megcsalas-iranti-vagya-miatt-lett-ongyilkos-a-nirvana-frontembere-kurt-cobain.htmlMeglepő vallomást tett a Nirvana frontemberének özvegye, Courtney Love.Intim--Döbbenetes! Hét év telt el Antal Imre, az ország humoristájának halála ótahttp://www.life.hu/kult/20150415-antal-imre-humorista-a-szeszelyes-evszakok-sztarja.htmlHihetetlen, hogy repül az idő! Pontosan ma van hét éve annak, hogy a különleges tehetséggel megáldott Antal Imre távozott az élők sorából. Azóta is minden nap hiányzik a rajongóinak!KultMTI/Beliczay LászlóDrog miatt nem emlékszik Alonso a balesetre?http://www.life.hu/news/20150407-fernando-alonsot-bedrogozhattak-balesete-utan.htmlMég mindig sok rejtély övezi Fernando Alonso balesetét, egy német magazin azonban magyarázatot talált rá, miért nem emlékszik az F1-es pilóta az eset utáni napokra. News--Összeomlott Paul Walker egykori kedvese - nem tudja feldolgozni szerelme haláláthttp://www.life.hu/csalad/20150411-osszeomlott-paul-walker-kedvese-mert-nem-tudja-feldolgozni-a-szinesz-halalat.htmlPaul Walker 2013 novemberében hunyt elautóbalesetben, de szerelme, Jasmine Pilchard Gosnell azóta is terápiára jár.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.